همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
استراحت کردم وسعی کردم آروم باشم ، تعطیلات عید بود همه جا تعطیل ،فرداش بهتر شدم
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
عزیزم سعی کن خودت و آروم کنی و حواست رو پرت کنی هر چی بیشتر عصبی بشی نیاز به پزشک بیشتر میشه اما آرامش کمک میکنه زودتر درد هات بیفته و نیاز به دکتر پیدا نکنی 🌺🌺
به نظرم کمی استراحت کن اگر دیدی خیلی اذیت هستی با توجه به شرایط که نمیشه به راحتی اورژانس رفت تماس بگیر باهاشون و از اونا راهنمایی بگیر ، زیاد هم تاپیک در موردش نزن دلهره آن بیشتر میشه