nilofarrr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 187 عنوان کرونا 157 بازدید | 18 پست خانوما امروز آمار و به تفکیک استان اعلام کردن؟ 1399/01/04 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه2357 عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 638 چرا نمیذارن اخبار قشنگ همه شهرا رو بگه؟؟چ خبری مهمتر دارن ک میگه وقت نیست
nilofarrr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 187 چرا نمیذارن اخبار قشنگ همه شهرا رو بگه؟؟چ خبری مهمتر دارن ک میگه وقت نیست واقعا اعصاب خورد کنن
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9445 الان میزارم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29541 دیگه از امروز به تفکیک اعلام نمی کنن آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 14957 از این به بعد قرار نیست به تفکیک استان بگنو علوم پزشکی ها هم از ارائه آمار استانی و منطقه ای منع شدند من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
nilofarrr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 187 از این به بعد قرار نیست به تفکیک استان بگن و علوم پزشکی ها هم از ارائه آمار استانی و منطقه ای منع ش ... عع برای چی؟
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 14957 عع برای چی؟ به چندین دلیل عزیزمکه نمیشه بیان کرددنبال آمار نباشبیشتر اذیت می شی عزیزم من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9445 دستت درد نکنه ببخشید هر چی میگردم نیست فکر کنم حذفش کرذن ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
nilofarrr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 187 به چندین دلیل عزیزم که نمیشه بیان کرد دنبال آمار نباش بیشتر اذیت می شی عزیزم درس میگین ولی آدم اونجوری از وضعیت استانش مطلع میشد
nilofarrr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 187 ببخشید هر چی میگردم نیست فکر کنم حذفش کرذن گیلانو یادت نیس؟زیاد بود کم بود 😔
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9445 گیلانو یادت نیس؟ زیاد بود کم بود 😔 نه زیاد نبود فکر کنم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔