2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هيچي خونمونم تهرانم تهران خلوت شده فعلا

واقعا تهران خلوت شده،،؟؟

جون من شنیدم عمدا قرنطینه را احبار نکردن که تهران خالی بشه آمار بیاد پایین

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

حالا جلوشونو نگرفتن کاش حداقل موقع برگشت راهشون ندن🤢

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
واقعا تهران خلوت شده،،؟؟ جون من شنیدم عمدا قرنطینه را احبار نکردن که تهران خالی بشه آمار بیاد پایین

با عقب جور درنمياد عزيزم ك

تهران امار بياد پايين شهراي ديگه امار ميره بالا چيزي تغيير نميكنه فقط از يه نقطه منتقل ميشه به يه نقطه ديگه

اره خلوت تر شده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خیلی بی فکرن به خدا ما خونه ایم روزی صدبار دست میشوریم همش  استرس داریم ولی اینا 😑😑😑😑

دقیقا م یا دارم همه جا رو کف میزنم یا الکل

تا یک روز قبل عید مجبور بودم برم بیرون چون شاغلم اما این چند روز یکبارم بیرون نرفتم نمیدونم اون مسافرا چه فکری میکنن !احتمالا ای کیو خیلی محدودی دارن و به عمق فاجعه پی نبردن

با بی فکری اونا ماها هم در خطریم

متاسفانه خشک و تر با هم میسوزن

از فردا باز ادارات برقرار میشه و من مجبورم برم و خدا میدونه با چنین افرادی برخورد کنم یا نه😢

با عقب جور درنمياد عزيزم ك تهران امار بياد پايين شهراي ديگه امار ميره بالا چيزي تغيير نميكنه فقط از ...

خوب تو یه شهر متمرکز نمیشه

ببین تهران با این همه جمعیت همه بگیرن فاجعه میشه جمعیت پخش میکنن 

بعد مسگن مردم باید بشینن تو خونه 

خوب شما قرنطینه را اجباری کنید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میگن اخبار گفته داروشو ساختن ی هفته دیگه پخش میشه راسته؟

دروغه هر روز میکن ساختن ساختن اما خبری نیست

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار