2777
2789
حالا آدم خوب یه چیستان یا لطیفه بگو شاد شیم

اینقد گفتیم شنبه خر است ...که همه روزامون شد جمعه😩

شب ٢١ام قرنطينس
چراغارو خاموش كنين ميخوام دلاتونو ببرم ووهانِ خراب شده 😂

فک کن ۱۵-۲۰ فروردین اغذیه‌فروشا و رستورانا برن سر کارشون،
بعد دو هفته بهشون بگن جم کنید ماه رمضونه!
😂😂😐

اون دنیا شاید از آدم واسه خوردن اون سیب لعنتی بگذرم

ولی از نوح واسه اون یه جفت خفاشی که با خودش برد تو کشتی هرگز نمی‌گذرم :)))
😁😂😂🤣

نرم نرمک میرسد اینک بهار
تف به قبرت روزگار😖😤

خدایا یه دو دقیقه امتحان الهی نگیر بفهمیم داریم چه غلطی میکنیم

😀😀😀😀😀😀

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
گوگل سرچ کردییییییییییییییییی

پنجاه میلیون بده خیرشو ببینی 😣

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنجاه میلیون بده خیرشو ببینی 😣

نه دیگه تقلب کردی

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
نه دیگه تقلب کردی

پول بخوره تو سرم تا اینجا اومدم لا اقل یه موز بده تو راه برگشت بخورم 

پول بخوره تو سرم تا اینجا اومدم لا اقل یه موز بده تو راه برگشت بخورم 

نع  

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
نع    

دیگه چیستان گفتی جواب نمیدم   

جمله اولت واقعا لایک داره

من به همش خندیدم اتفاقا از الولی خوشم نیومید 

شما امشب قصد داری مارو ضایع کنی دیگه باشه تسلیم 😂😂

نه بابا ما کوچیک شماییم