نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان دعوا 😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 97 پست خانواده شوهرم گفتن شام بزار میایم اونجا منم گفتم ب شوهرم زنگ بزن بگو ب مریضی بیان گف میدونی دیگه اخلاق مامانمو صدتا حرف میکنه منم گفتم باشه شام گذاشتن خواهر شوهرم با شوهرش و مادرشوهرم اومدن داشتم سفررو پهن میکردم ک بردارشوهرم اومد کلا خودشو الکل زده بود تو حیاط ما اومد خونه باز منم صدعفونیش کردم بچه خاهرشوهرم رف بغل برادرشوهرم دعوا شد!! حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/04 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 کجا نوشتی😐 خخخ بزا بگم زنگ گفتن میایم شامو خونه شما منم ب شوهرم گفتم زنگ بزنگ بگو نیان مریضی هس گفت نمتونم بگم مامانمو که میشناسی صدتا حرف میکنه منم گفتم باشه بدش اومدن بردار شوهرم بد ازهمه اومد بچه خواهرش پرید بغلش دامادشونم گف چرا بچمو بغل کزدی بیچاره کلا ضدعفونی کرده بود ها خودشو دامادشونم کش داد دعوارو بدش گذاشت رف دامادشونم مست بود هچ دستشم نشست اومدنی افتاد 😂😂😂😂😂 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
شاداب۷۲ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3036 خخخ بزا بگم زنگ گفتن میایم شامو خونه شما منم ب شوهرم گفتم زنگ بزنگ بگو نیان مریضی هس گفت نمتونم بگم ... قربونت خواهر اولش رو که گفتی به شوهرم گفتم متوجه نشدیم😂😂
بشری1990 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4434 واااا خود درگیری داریا عزیزم من از شما دفاع کردم که همه میگفتن چرا اینجوری نامفهوم نوشتی. منم گفتم به شما که هول بودی اینجوری نوشتی بیشتر اطمینان هست ک تاپیکت راسته تا کسایی که خیلی اصولی و مثله کتاب داستانا مینویسن. خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 قربونت خواهر اولش رو که گفتی به شوهرم گفتم متوجه نشدیم😂😂 خخخخ اره حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عزیزم من از شما دفاع کردم که همه میگفتن چرا اینجوری نامفهوم نوشتی. منم گفتم به شما که هول بودی اینجو ... شرمنده عزیزم واقن یکم بد حالی شدم بازم عذر میخام 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
بشری1990 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4434 شرمنده عزیزم واقن یکم بد حالی شدم بازم عذر میخام 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خواهش عزیزم. در پناه خدا باشی خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خواهش عزیزم. در پناه خدا باشی 😍😍😍😍😍😍😍فدات مهربونم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔