2777
2789
عنوان

تنفر از جاری

1830 بازدید | 64 پست

از همون روزی که نامزدی کردیم بهم حس بدی میداد منم اصلا تو فاز نبودم ...10سال ازم  بزرگتره ... ...توی دوتا شهر مختلف زندگی میکنیم نهایتش سالی  یه بار ببینمش... اما همین که میبنمش ... هرچیز خونه اش خراب باشه یادش میاد گیر میده شوهر من براش درس کنه ... حتی ماشینش میده شوهرم براش بنزین بزنه یا خرید خونه اش میگه باهام بیاین که خودش پول نده اندازه سالش خرید میکنه ... بچه هاش میندازه جون شوهرم که فلان اسباب بازی بخره براشون هرچی خودش نحریده میگه بگو عمو بخره براتون ..بعد که بچه پیله میکنه میگه نه حالا نمیخوان ... بعدش میگه هرچی خریدی بگو شوهرم باهات حساب کنه بماند که هیچ وقت حساب نمیشه شوهرش هم طلا فروشی داره یعنی ندار نیس خیلی هم ماشالله وضعشون خوبه... حالا من باردار شدم زنگ نزد  مادر بزرگم فوت شد  ن زنگ زد نه پیام داد کل فامیل شوهرم تک تک به من مادر و پدرم زنگ زدن .معذرت خواستن به خاطر کرونا نمیشه اومد..ایشون مثل چی برخورد میکنه ... ما تا قبل بارداریم مشکلی نداشتیم یعنی تماس ماهی یه بار اما من خوب و بداشون زنگ میزدم..از وقتی این برخورد کرده از چشمم افتاده میخوام سر به تنش نباشه ..عید فطر اگر کرونا بره شاید مجبور شم ببینمش  چی جوری باهاش برخورد کنم ؟؟؟ والا به خودم باشه  نمیخوام باهاش روبوسی کنم...به شوهرمم میگم  بی شعوره زنگ نزده  میگه توهین نکن  زن داداشمه منم گفتم همینه تو غلام حلقه ب گوششی اون مثل چی جفتک میندازه تقصیر تو همش ... باهاش هم دعوا وقهر کردم اونم فهمید حرفم راسته صبح نشده اومد عذر خواهی خودش 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

همه چی به کنار حق با توعه ولی فقط اونجایی که گفتی از همون اول حسه بدی بهم میداد ولی تو فاز نبودم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی به کنار ولی فقط اونجایی که گفتی از همون اول حسه بدی بهم میداد ولی تو فاز نبودم     ...

اخه مثلا میگف ک چی مثلا میری دانشگاه..فقط پول دور ریختنه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بیخیالش شو. اصلا بهش اهمیت نده ولی طرفداری شوهرت خیلی حرص درآره. یعنی چی زنداداشمه بهش بگو خب منم زنتم چرا باید طرف یک زن غریبه رو بگیری

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 
حالا از الان برا عید فطر اعصاب خودتو خورد نکن

حالا شاید امتحان بهونه کردم نرفتم ...ولی خواهر شوهرمم حرداد زایمانشه...میخوام برم اونو دوست دارم ...اینم هس ..مجبورم کادو بچه اینم بدم پس یعنی مجبورم برم خونش 

بیخیالش شو. اصلا بهش اهمیت نده ولی طرفداری شوهرت خیلی حرص درآره. یعنی چی زنداداشمه بهش بگو خب منم زن ...

تاپیکای قبلیم  هس دوستان گفتن  تو نباید توهین کنی ..من گفتم زن داداش اصلا فامیل تو نیس به شوهرم گفتم 

بـ ه نظرم هر کاری انجامـ میدی بی توقع در آینـده انجام بده عزیزمـ . 

وظیفـ ه ی کسی نیست به خاطر عید دیدنی نیومدن معذرتـ بخواد √ شرایط اینجوریـ ه فعلا همـ ه هم میدونـن . 

توی روابط همسرت و برادرش و حساب کتابشون دخالـت نکن که بعدا به جایی برسـ ه همسرت برداشت بد کنـ ه √

قهـر کردن هم کار خوبی نیستـ عزیزمـ از یه جایی دیگه جواب نمیده چون برای طرف مقابل عادی میشـ ه √

پشت جاری ت حرف زدن فقط خودت رو خراب میکنـ ه

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
کاملا درک میکنم منم خا هر شوهرم دقیقا مث جاریته تا میتونی قطع رابطه کن و به شوهرتم بگو سرنوشت نره با ...

ماسالی یه بار میبینمش مادر شوهرمم سالی یه بار میبنم کلا .. همش بهم حسودیش میشه من از ترم اول دانشگاه سر کار میرفتم ..خانوم میترکیذ همش تو گروه میگف حالا درس دادن به بچه های مهد کودک هم شد کار 

بـ ه نظرم هر کاری انجامـ میدی بی توقع در آینـده انجام بده عزیزمـ .  وظیفـ ه ی کسی نیست به خاطر ...

به خاطر عزاداری منظورشون بود... اینو گفتم بدونید ما با خانواده شوهرم خوبیم ..اما جاری بی فرهنگه حتی خاله جاریم  تماس گرفته این خانوم رو خودش نیورده ..حالا میخوام یه کاری کنم شوهرم دیگه محل هم به زن داداشش نده

ماسالی یه بار میبینمش مادر شوهرمم سالی یه بار میبنم کلا .. همش بهم حسودیش میشه من از ترم اول دانشگاه ...

کلا فامیل شوهر فامیل نمیشه ،دوری و دوستی بهترین کاره ولی تو روش مستقیم چیزی نگو 

تاپیکای قبلیم  هس دوستان گفتن  تو نباید توهین کنی ..من گفتم زن داداش اصلا فامیل تو نیس به ...

آره نباید توهین کنی. سیاست داشته باش جلوی شوهرت ولی بازهم حق دفاع از زن برادرش رو نداره

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 
منم متنفرم از جاریم خودشیرینی بدبخت

این خودشیرین نیس اما  همش میخواد از ادم بکنه  البته حسودی هم میکنه ...من سنم کمتره ازش و کلا من مال استان فارسم پوستم خیلییی روشن تره از ایشون ... همون نامزدی قبل عقد هر کی منو میدید شهرشون ..جلو این به مادر شوهرم میگف به به چه عروس خوشکلی... از اون موقع ها خانوم شروع کرد اذیت کردن من