2777
2789
عنوان

تنهام عاشقم

174 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها اومدم داستان زندگیم یا بهتر بگم عاشق شدنم رو براتون تعریف کنم چون دلم خیلی گرفته قضاوت و همه چیزم مجازه 

من یک دختر۱۷ساله یا قیافیه معمولی(معمولی که می گم فقط دماغم بزرگه وگرنه قیافم عالیه) از وقتی کوچیک بودم روی یکی از پسرای فامیل خیلی حساس شده بودم هم سن بود کم و بیش هم دیگه رو می دیدم اون زمان من۶ و۵ سالم بود اون موقعه ها حالیم نمی شد دردم چیه ...گذشت و گذشت تا الان که اون آقایی معشوق مدرسه ی تیزهوشانه و حتما یه دکتری ازش در میادو من... دقیقا از ماه محرم تاالانه که ندیمش و دلم براش تنگ شده و هیج خبری ازش ندارم و دردبیشترم اینکه اصلا تا حالا باهاش حرف نزدم حتی بهش سلام هم نکردم چون یکی اون خیلی سر بزیره و از این لیغ( لیق)لیغی ها بدش میاد یکی من خیلی خجالتیم نسبت به این 

حالا چه کار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اگه خوب تعریف نکردم انشام خوب نیست

خودت سنت خوبه اما ۱۷ برا پسر خیلییی بده حتا اگه الان عاشقت شد یه سال دویال بعد که عاقل شد وفکرش بازتر شد وارد جامعه وادنشگاه شده تورو فراموش میکنه اصلااا وهیچ وخ به پسری که کمتر از ۲۵ ساله فک نکن چون هنوز پچه س 🙂