من عادت دارم صدقه بدم برای سلامتی جنین توی شکمم حالا این پول رو حتما باید بندازم صندوق صدقات یا بدم ابجی کوچیکم خوشحال میشه ذوق میکنه میندازه تو قلکش هم حساب میشه ؟؟ یعنی نیت صدقه کنم اما بدم ابجیم؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا خونه بابامم ، هر روز هم 5تومن میندازم صدقات ولی خب میگم ذوق خواهرم بیشتر ارزش داره
اگه نیت کردی فقط پول بندازی صندوق صدقات و تعیین نکردی چقدر میتونی اون 5 تومن نصف کنی نصفش بندازی صندوق نصفش بدی به خواهرت.ثواب هردوتاروهم میبری
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من کلا خونه بابامم ، هر روز هم 5تومن میندازم صدقات ولی خب میگم ذوق خواهرم بیشتر ارزش داره
نه عزیزم نمیشه، پولی که نیت صدقه کردی رو باید بدی به آدم فقر . اگه میخوای به خواهرت بدی دیگه نیت صدقه نکن ، همین جوری نیت کن برای سلامتی بچت ، کار خیر کنی ، یکیش هم خوشحال کردن خواهرت
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم