2777
2789
اسی ی سوال چه قرصی استفاده کردی؟ منم این ماه امپول دارم 😢 چکار کردی این ماه ک باردار شدی 

من لتروزول خوردم بیست تا، شبی سه تا شب آخردوتا، رفتم سونو، دوتا hmgداد زدم، روز سوم دوتاhcgزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمنت راحت باش گلم.من ساعت ۱۰ گفت بزن ۱۰ شب.من ساعت ۸ شب زدم.کار داشتم. من یه نصف امپول بیشتر نزدم. ...

اها 

❤❤

ی سوال دیگ🙈🙈

مواد داخل امپول یادتونه چجوری بود؟

مال من یکیش انگار قرص سفید داخلشه یکی دیگش موادش پودره و ب ته اممول چسبیده 

نمیدونم کدومش سالمه کدومش خراب شده 😢

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
یک سال و شش ماه 😍

عزیززمم.من ۲ ماه بیشترم از تو خیلی مراقب خودتو نی نی نازت باش😍💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اها  ❤❤ ی سوال دیگ🙈🙈 مواد داخل امپول یادتونه چجوری بود؟ مال من یکیش انگار قرص سفید داخلشه ...

اره عزیزم اینا فاسد نمیشن چون داخل یخچال نگهداری میشن و باید بشن.اگه بیرون از یخچال باشن تا ۱ الی ۲ ساعت خراب میشن.مایع پودری سفید رنگ با یه چیز اب مانند بود

ولی به تهش نچسبیده بود که

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
همینطور تو عزیزم، الهی که صحیح و سلامت از تو دلت بیاد تو بغلت

ممنون گلم همچنین۰😍💋

همون لحظه، به دقیقه نرسید... عکسشو گذاشتم

این که خیلی مثبته😍😍😍😍

مبارکه 😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اره عزیزم اینا فاسد نمیشن چون داخل یخچال نگهداری میشن و باید بشن.اگه بیرون از یخچال باشن تا ۱ الی ۲ ...

تکون نمیخوره 

یکی دیگشم ک کلا شکل قرص شده 

فک کنم اونیکه شکل قرصه خراب شده 

عزیزم مبارکه میشه بگی چه علایمی داشتی؟بعدش چرا۲۰تالتروزل خوردی آخه من همیشه ۱۰تامیده بعدش ازشب چندم تاچندم خوردی میشه توضیح بدی؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
تکون نمیخوره  یکی دیگشم ک کلا شکل قرص شده  فک کنم اونیکه شکل قرصه خراب شده

گلم عکسشو میدی؟

عزیزم مبارکه میشه بگی چه علایمی داشتی؟بعدش چرا۲۰تالتروزل خوردی آخه من همیشه ۱۰تامیده بعدش ازشب چندم ...

ممنونم، ان شاءالله آزمایش هم مثبت بشه.... من از شب پنجم خوردم، شبی سه تا، بعد دکتر گفت چندروز بعد بیا سونو رفتم، دوتاhmg زدم، روز سوم هم دوتاhcg زدم

گلم عکسشو میدی؟

اونی ک روش عدد داره قسمت سر امپول یه چیز سفید هست اون مث قرصه و تکون میخوره 

ولی اون یکی دیگ فک کنم داشته مث این یکی قرص میشده اخه چسبیده به ته امپول 

عزیزم مال من دوتاش تو یه بسه دراز بود