2777
2789
این ماهی ک باردار شدی کدومش استفاده کردی؟

هر دوشو گلم.کلومفین رو بدن تجویز خوردم.

لترزول رو از ۳ سیکلم تا ۸ .کلومفین رو هر شب خوردم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
هر دوش گلم.لترزول تخمکو تقویت میکنه. کلومفین تعدادو

بعد از رابطه تا صبح میخابیدین همونطور یا بعد نیم ساعت میرفتین سرویس؟؟؟

میشه کارایی ک کردین این ماه 

چن ساعت بعد از امپول رابطه داشتین و ... رو بگین 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوشو گلم.کلومفین رو بدن تجویز خوردم. لترزول رو از ۳ سیکلم تا ۸ .کلومفین رو هر شب خوردم

اها 

من ماه پیش لتروزول خوردم یه هفته ب پری هم کلللی درد داشتم پریودمم عقب افتاده بود ولی روز 33سیکل پری شدم 

لخته هم داشتم ولی کلا سه روز اومد یکی دو روز هم خیییییلی کپ لکه 

ولی این ماه کلومیفن داد فقد 

بعد از رابطه تا صبح میخابیدین همونطور یا بعد نیم ساعت میرفتین سرویس؟؟؟ میشه کارایی ک کردین این ماه& ...

من نه فوری بالشت میزاشتم زیر کمرم پاهامو تکیه میدادم به دیوار تا نیم ساعت ۲۰ دقیقه.

شوهرمم همش پسته و اجیل و هوراکی هایی که طبع گرم دارن.

وسایل سنگین بلند نکن.

اصلا فکرشو نکن.

دکترم گفت اهنگ بزار برا خودت بلند برقص و بیخیال باش.هر چی بیخیال باشی بهتره.

غذا های طبع سردم نخور گلم.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اها  من ماه پیش لتروزول خوردم یه هفته ب پری هم کلللی درد داشتم پریودمم عقب افتاده بود ولی روز ...

لترزول برا بعضیا کیست ساز میشه.وقتی هم‌کیست داری مریودی دردناک میشه.

لترزول رو معمولا با امپول میدن

من نه فوری بالشت میزاشتم زیر کمرم پاهامو تکیه میدادم به دیوار تا نیم ساعت ۲۰ دقیقه. شوهرمم همش پسته ...

اها 

ممنونم انشالله بسلامتی و دل خوش 

اها  ممنونم انشالله بسلامتی و دل خوش

قربونت عزیزم ایشالله اینماه حتمن جواب بگیری😍💋💋

لترزول برا بعضیا کیست ساز میشه.وقتی هم‌کیست داری مریودی دردناک میشه. لترزول رو معمولا با امپول میدن

اره امپول داشتم 

فک میکردم حاملم ک درد دارم 

درد کمر و زیر شکم بعضی وقتا هم ب رونهای پام میزد دردش 

پریودمم کلا سه روز بود 

قربونت عزیزم ایشالله اینماه حتمن جواب بگیری😍💋💋

انشالله 

شرمنده انقد سوال میپزسم 

امپولارو چه ساعتی میزدین؟

من یکیش 14پرودیه یکیش 16

اره امپول داشتم  فک میکردم حاملم ک درد دارم  درد کمر و زیر شکم بعضی وقتا هم ب رونهای پام ...

اهام ایشالله اینماه💋

انشالله  شرمنده انقد سوال میپزسم  امپولارو چه ساعتی میزدین؟ من یکیش 14پرودیه یکیش 16

دشمنت راحت باش گلم.من ساعت ۱۰ گفت بزن ۱۰ شب.من ساعت ۸ شب زدم.کار داشتم.

من یه نصف امپول بیشتر نزدم.۱۳ پریودی زدم😅💋