2777
2789
عنوان

گروه خونی و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 82 پست
برعکسش فکر کنم باید رگام بزنی البته دقیق نمیدونم من خودم منفی ام شوهرم مثبته تو بارداری یه رگام زدم ...

O- رگام میخواد توی بارداری اول

ما خالق زندگی خودمان هستیم...آرامش از من آغاز می شود...
برعکسش فکر کنم باید رگام بزنی البته دقیق نمیدونم من خودم منفی ام شوهرم مثبته تو بارداری یه رگام زدم ...

منم مثل تو.ولی این خانم هم باید بزنه.برای منم مثل تو دو بار زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو باردار بشی باید آمپول رگام بزنی.منم زدم

من تو هفت ماهگی زدم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

ی تاپیک بزنید بگید کی کرونا گرفته 

بعدگروه خونیشونو بپرسید ب نتیجه برسید😛

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من ک میرفتم واس گرفتن گواهی نامه اونجا منو فرستادن واس آزمایش گرو خونی اونجا پرستار گفت من ۷ ساله اینجا کار میکنم تو این ۷ سال اولین نفری هستی ک گروه خونی آ ب منفیه

من الان دور برم نگاه میکنم از بیست نفر یک دونفر گروه خونیشونo-هست حالا چون تعدا این ادماا گتره بخاطر ...

منطقیه .وقتی تعداد افراد با گروه خونی  Aبیشتره پس مبتلا با این گروه  خونی هم بیشتر میشه

منطقیه .وقتی تعداد افراد با گروه خونی  Aبیشتره پس مبتلا با این گروه  خونی هم بیشتر میشه

گروه خونی oازهمه بیشتره تعداد ادما

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چرا بیشترین گروه o هستن  یعنی از پیدایش انسان o بوده اول

من که نگاه کردم o-کلا4درصدولی o+کلا34درصد تشکیل میکن خب oمنفی گمتره

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت