2777
2789
عنوان

گروه خونی و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 82 پست
اره منم O- ام    

عه شبیهیم😁😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازنظر علمی ثابت نشده اما مطالعات اینو نشون داده ن تنها تو یه جا بلکه چندین جا مطالعه کردن اینطوری بوده ولی ب تایید نرسیده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
جونه دل 😍 O+ 

جوونم😁

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
منم چند جا خوندم ولی در اخر تو پیج یه دکتر دیدم که از اینرو که تعداد آ مثبت بیشترن این تخمینو زدن و ...

کلا چند جا خوندم گروه خونی o نسبت به بقیه گروه خونی در مقابل خیلی از بیماریا مقاوم ترند...خصوصا سرطان ها و سرطان معده!که به ندرت توی گروه خونی o اتفاق می افته...کرونا هم همینطوره!

گروه o احتمال ابتلاش کمتره و مقاومت بیشتر معمولا A  درگیریش بیشترا

بابام و محمد A😶😐

من o+

شوهرممo-

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟