2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمزه میشه؟ با هویج؟ دستورشو لطف میکنی؟

خیلی عالیه

منم بار اول که تو نت دیدم بنظرم مسخره اومد که هویج تو کیک بریزم ولی درست کردم هرکی خورد دستورش رو ازم گرفت

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

آرد دولیوان

شکر دولیوان

روغن مایع سه چهارم لیوان

تخم مرغ چهارتا

بکینگ پودر ۱ ق چ

پودر دارچین ۳ ق چ

هویج رنده ریز ۳ تا بزرگ

گردوی خرد شده نصف لیوان یا بیشتر

ارد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط، بعد الک میکنیم

تخم مرغ و شکر رو چند دقیقه میزنیم تا رنگش روشن شه بعد روغن مایع رو میریزیم و باز هم میزنیم

مخلوط آرد رو تو دومرحله به تخم مرغ اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست شه

بعد هویج و گردو رو هم اضافه میکنیم

مواد رو تو قالب چرب شده بریز و یکی دوبار بزن زمین که حباب توش نباشع

بعد بذار توی قابلمهء بزرگی که روی گاز با در بسته گرم شده

دم کنی بذاری بهتره عرق نمیکنه

بعد حدود یک ساعت کیک آماده ست

بذار خنک شه

روش پودر قند الک کن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
اسفجی هم درست میکنم پفش کم میشه نمیدونم ایراد کارم کجاست؟؟؟

بکین پودر1 قاشق مربا خوری- تخم مرغ6 عدد- آرد شیرینی 1 لیوان دسته دار- وانیل 1/4 قاشق چایخوری- شکر 1 لیوان دسته دار

سفیده را انقدر زده تا کف کند و خشک بشه بعد شکر و وانیل رو با زرده ها خوب مخلوط کن تا کرم سفید رنگی بدست بیاد بعد سفید و زرده را به صورت دورانی و اروم مخلوط کن آرد و بکین پودر را هم اضافه و دورانی هم بزن بعد در قالب که کمی چرب و کفش کاغذ روغنیه به مدت 30 دقیقه در فر قرار بده دما بستکی به فر داره من 180 درجه میزارم