2777
2789

من امید. خیلی دوست دارم

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رایان  قشنگه  سامیار  آرشان  سامین   آدرین  محمدآرین   محمدرضا  آدریان   ادوین  سایمان  مارتیا   کارن   آریو   ماتیار یعنی یارمادر   مانی   مانیار   آرسن  رادمان  کیاراد  مهراد

هیچ کدوم.اسمای ایرانی واقعا زیبا پرمعنی هستن بنظرم.میدونستین کسی تو عربستان حق نداره اسم ایرانی بزار ...

چه ربطی به عربستان داره؟ این اسما به خاطر اعتقادات دینی، مثل مسیحی و ارمنی و یهودی و ... که هرجای دنیا که باشن اسم دینی هم میزارن

چه ربطی به عربستان داره؟ این اسما به خاطر اعتقادات دینی، مثل مسیحی و ارمنی و یهودی و ... که هرجای دن ...

منم نگفتم ب عربستان ریط داره .گفتم ک فقط بدونید اونجا اسم ایرانی ممنوعه.شما خودت بر اساس تفکرت ربطش دادی