2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

582 بازدید | 37 پست

مادر شوهرم بهم گفت امروز بچه نمیاری باید بری دوا درمان منم کلا هشت ماهه عروسی کردم دلم خیلی گرفت 

دعا کنید سال دیگه خونه خودم باشه از یه اتاقی خونه مادر شوهر در بیام بچه دار بشم رزق و روزی حلال خدا بهم بده 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به منم گفت بچه دارنمیشی دردسرش واسه منه😐

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

میگفتی لطفا دهنتو ببند مامان جون سرت به کار خودت باشه نه زیر پ ت و ی ما😤😠

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

استارتر ببخشید میشه واسه تاپیک اخرم گزارش بزنید ممنونم 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
بگو از الان بچه میخوام چیکار

رسشمونه بعد عروسی حتما حامله بشی

دعا کنید سال دیگه خونه خودم باشه از یه اتاقی خونه مادر شوهر در بیام بچه دار بشم رزق و روزی حلال خدا بهم بده 
به منم گفت بچه دارنمیشی دردسرش واسه منه😐

منم

مادرشوهر من گفت بهم بی عرضه ایی بچه نمیاری حالا می‌دونه توی چه فقری دست وپا می‌زنیم میگه بابات اینا خرجش میدن گفتم بابام گناه کرده خرج پسرت میده کافیه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
راست میگه جلوگیری نکن هرچه زودتر بهتر

والا اصلا قرص نمیخورم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792