2777
2789
عنوان

خراب کردم یعنی

171 بازدید | 4 پست

گفتم شوهرم اینستا مشکوکم داشته باشه .چون تو سابقه مرورش بود که میخواسته وارد بشه بعد زد زیرش که نه لینک فیلم و عکس جایی گزاشته بودن من رفتم نگاه کردم ..نگید خب اینستا چیه چون‌نمیزاره من داشته باشم و خودش گفته حذف کرده .الان قهر کرده و کلی طلبکار که شک داری به من .حرفم نمیزنه .الان من چه واکنش داشته باشم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل نده😁بگو شک برانگیز نباش تا من شک نکنم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
😒خراب کردی دیگه هدیه براش بخر

هنوز شک دارم آخه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.