پپشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4716 عنوان چشم نظر🙄 117 بازدید | 12 پست شما هم گاهی احساس می کنید چشم می خورید حتی از خوانواده خودتون برای دفع این موضوع راه کار می دونید من وقتی اول صبح مادر شوهرمو می بینم اون روز حتما با شوهرم دعوام میشه 1399/01/04 | 11:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_ عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2401 سعی کن بی خیالش باشیبه هرچی فک کنی برات اتفاق میفته « لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9449 بله احساس میکنماسفند دود کن یا صلوات و وان یکاد بخون ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
tan76 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 5051 سوره ناس و فلق ایه الکرسی و ان یکادالذین... صلوات میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 اره من خیلی اعتقاد دارم بعضی چشمها خوشی میاره بعضی چشمها زندگی دگرگون میکنه باور کن هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه
anaraki عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 2945 من یه دختر خاله دارم خیلی چشمش شوره شاید باورتون نشه اگه بگه این گلدون چه قشنگه فرداش خشک میشه 🙁
پپشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4716 ماهمه از خونه سید دعای چشم نظر میگیریم. من می خام بگیرم خیلی تجربش کردم حتی از مادر خودم چی طوری استفاده می کنی
پپشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4716 اره من خیلی اعتقاد دارم بعضی چشمها خوشی میاره بعضی چشمها زندگی دگرگون میکنه باور کن چی کار کنم با مادر شوهرم دو طبقه هستیم بعضی صبح ها ناخود آگاه می بینمش
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 چی کار کنم با مادر شوهرم دو طبقه هستیم بعضی صبح ها ناخود آگاه می بینمش صدقه کنار بزار هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه
گلار98 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 238 من می خام بگیرم خیلی تجربش کردم حتی از مادر خودم چی طوری استفاده می کنی اون خانمه نوه سید فریدون زنگ بهش بزنی برات میفرسته دستشونم واقعا خوبه. چندتاسو میسوزونی بااسپند یکیم اویزان به خونه ات. یکی هم میزاری پیش خودتون