2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

65 بازدید | 10 پست

چرا یه اپشن نمیزارن تو سایتشون که خودمون بتونیم تاپیکامونو پاک کنیم.همه تاپیکامو پاک کن ممنون

نی نـی ـ سایت#  

این روزا،پرم از لحظه هایی که دوسشون ندارم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره خیلی بده الان من یه ساعته التماس همرو دارم یمکنم تاپیکمو گزارش بزنن بترکه ولی نشده هنوز

واقعاا ‌خو باید دسته خودمون باشهه این چیزا

این روزا،پرم از لحظه هایی که دوسشون ندارم :)

بابا ترقران ترو پیامبر حذف تاپیک لااقال واسه یک روز باز نگه دارید

اخه این چ زورگویی

کدوم شبکه اجتماعی شما نمیتونید حذف کنید تاپیک و پیام.خودتون چرا ما اینجوریم

تا حرف هم.میزنی لغو کاربری میکنن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
وای اره خیلی بده الان من یه ساعته التماس همرو دارم یمکنم تاپیکمو گزارش بزنن بترکه ولی نشده هنوز

زیاد گزارش بخوری کاربریت میترکه بزار تو تاپیک حذف تاپیک الان لینکشو میزارم

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3298910&slug=لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران&postId=129068735

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

عزیزم تاپیکش قفل بود که

فک کنم این روزا قفل باشه