2777
2789
عنوان

😭😭اخه چرا

232 بازدید | 14 پست

من ماه اول اقدام بودم.... دو روز مونده به پریود ضعف پا کمر درد درد زیر دل سرگیجه شروع شد... و پری سر وقت اومد... الانم دلم کمرم پام درد میکنه... من پریودهام بدون هیچ علامتی بود اصلا درد نداشتم هیچوقت چرا ایندفعه اینطوری شد؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

گریه نداره عزیزم...اینقد بیقرار نباش...طبیعیه...چون ماه اول اقدام بوده بدنت عکس العمل نشون داده

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اقدام ک میکنی همه بلایی سرت میاد من خودم ماه چهارم اقدامم هر ماه پریودام با کلی علائم بارداری میاد البته جلو عقب میشه

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا

سلام عزیزم.ببخشید اینجا میگم.جایی دیدم گفتین دوره ی استاد شریفی رو شرکت کردین.از تجربیاتتون میشه بگین لطفا؟نتیجه گرفتین؟چقدر فراتر از فایلهای رایگانشونه؟

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤
سلام عزیزم.ببخشید اینجا میگم.جایی دیدم گفتین دوره ی استاد شریفی رو شرکت کردین.از تجربیاتتون میشه بگی ...

بله شرکت کردم... از فایلهای صوتیش فراتر هست... به جز دوره خودش دوره کوین تورودو رو هم توش رایگان داره... من در مورد ازدواجم ازش نتیجه گرفتم و با کسی ازدواج کردم که 90 درصد اون چیزی که میخواستم هست...

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
بله شرکت کردم... از فایلهای صوتیش فراتر هست... به جز دوره خودش دوره کوین تورودو رو هم توش رایگان دار ...

منم واسه ازدواجم میخوام عزیزم.چقد خوب.چقد بعد نتیجه گرفتین؟چجوری جذب کردین؟

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤