2777
2789
عنوان

کورتاژ

174 بازدید | 10 پست

الان ماما یا پزشک کورتاژ میکنن؟یا حتما باید نقصی داشته باشه.من بچه نمیخام دارم دیوونه میشم.توروخدا یه راهکار قطعی بدین من بندازمش.مهم نیس برام بعدا بچع داربشم یانع .

خوش اومدی آوای مامان😘😍

قربون خدابرم یکی بچه میخوادخدابهش دیرمیده ولی یکی مثل این خانم نمیخوادبهش بچه میده حالاهم اینجوری ناشکری میکنه  خانم محترم نکن همچین کاررا

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید فضولی میکنم نکن اینکارو من اینکارو کردم هنو عذاب وجدان دارم 

خب از وقتی فهمیدم حاملم عین یه جنازه میمونم نه میتونم بخابم  نه چیزی بخورم فک میکنم که دیگه تموم کردم.اصلا کشش ندارم برای بچه دارشدن

خوش اومدی آوای مامان😘😍
خب از وقتی فهمیدم حاملم عین یه جنازه میمونم نه میتونم بخابم  نه چیزی بخورم فک میکنم که دیگه تمو ...

منم عین تو بودم فقط میخوابیدم جامم انداخته بودم تو دستشویی ثانیه ای ی بار میرفتم اون تو تکرر ادرار شدید داشتم از صبح تا شبم حالت تهوع ولم نمیکرد ولی الان شیرین زبونی و خنده بچم همه اونا رو از ذهنم پاک کرده 

لطفا یع راهکاربدین که عوارض کمتری داشته باشه و صددرصد

گناه داره این کارو نکن 

عذاب وجدانش تا آخر عمر باهات می مونه

چن سالته و چن وقته ازدواج کردی؟

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
منم عین تو بودم فقط میخوابیدم جامم انداخته بودم تو دستشویی ثانیه ای ی بار میرفتم اون تو تکرر ادرار ش ...

خب من هنوز ۲ سال دیگه درسم تموم میشه پرستاری دارم میخونم هیچی نمیفهممم نه از زندگی نه از بچه و نه از درس.سخته نمیکشم بابچه..همون صدای خنده ی بچه روهم نمیفهمم

خوش اومدی آوای مامان😘😍
۲۲ سال و ۷ماهه خونمم

عزیزم به خدا توکل کن...

بگو خدایا من بخاطر تو این فسقلی رو نگه میدارم تو هم بهم کمک کن تا بارداری آسونی داشته باشم

بخدا انقد تو این سایت خانمایی هستن که دلشون بچه میخواد و فعلا خدا براشون صلاح نمیدونه 

یکیش خودم بودم که بعد از ۷ سال تازه باردار شدم 

الان میگی بچه نمیخوای تا آخر عمرت ولی اگر بخوای و نشه دیوونه میشی 

خودم از وقتی باردار شدم ...اول که بخاطر تهوع هیچی نمیتونستم بخورم ۲ کیلو تو ۴ هفته کم کردم

بعدش که بهتر شدم الان استخون درد دارم ولی هر لحظه خدا رو شاکرم که بالاخره باردار شدم 

گلم به کاری که میخوای بکنی بیشتر فکر کن 🌸🌸🌸

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

اجابت دعا

roz709089 | 1 ساعت پیش

عمل بینی

asallbanooooo | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز