2777
2789

سلام بچه ها.. من یه مشکلی دارم خواهش میکنم کمکم کنین

من ۴ سال با یه پسری دوست بودم که خیلی همدیگرو میخواستیم و خیلی تلاش کردیم که باهم ازدواج کنیم ولی در نهایت به خاطر مخالفت خانواده ها سر مسائل واقعا بی اهمیت همه چی بهم خورد و مجبور شدیم از هم جدا شیم.. من بعد از حدود یک سال عشق سابقمو بیرون دیدم و فهمیدم داره با یکی از اقوامشون ازدواج میکنه.. واقعا شوکه شدم اصلا فکرشم نمیکردم به این زودی با کسی ازدواج کنه😔 از اون روز به بعد حالم بدتر شده همش حسرت میخورم که چرا نتونستم جای اون دختر باشم و به عشقم برسم و خوشبخت بشم.. خیلیییی واسم سخته تحمل اینکه یکی دیگه جای من کنارش باشه😔😔 چجوری فراموشش کنم؟ چجوری کنار بیام؟ دارم دیوونه میشم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم عشقو اینا همش دروغه فقط همون ۱سال اول همه چی خیلی خوبه بعدش عادی میشه حالام اون پسره اگه واقعا عاشق بود ب این زودی نمیرفت باهمه میجنگید تا بدستت بیاره حالام ک رفته بهتر حتما لیاقتتو نداشته ازهمین الان کلا ب فکر ی زندگی جدید باش بخدا همه چی عشق نیس حالا خودت بعدا ب حرفم میرسی فقط درستو حتما ادامه بده

منم ماجرام خیلی شبیه تو هستش هر کاری هم میکنم نمی تونم فراموشش کنم تورو خدا فهمیدی به منم بگوووو

پس هم دردیم باهم😔.. من چندبار با مشاورم صحبت کردم ولی هنوز نتونستم فراموشش کنم.. دیگه واقعا بریدم بخدا

پس هم دردیم باهم😔.. من چندبار با مشاورم صحبت کردم ولی هنوز نتونستم فراموشش کنم.. دیگه واقعا بریدم ب ...

ولی خب خوبیش اینه که خاطره نداریم با هم چون من روز قبلش که میخواستم بهش احساسمو بگم خبر رسید شبش نامزد کرده😢

ببین عزیزم عشقو اینا همش دروغه فقط همون ۱سال اول همه چی خیلی خوبه بعدش عادی میشه حالام اون پسره اگه ...

خیلیا این حرفو بهم میزنن.. ولی آخه اینجوریم آدم تا آخر عمر یه حسرت تو دلش میمونه که اگه بهش میرسیدم خوشبخت میشدم.. آدم حسودی نیستم ولی همش به حال اون دختر غبطه میخورم که الان عشقمو کنارش داره😔 میخوام تمرکزمو بذارم رو درسم و آینده م ولی خیلی سخته نمیتونم

با درس و ... خودتو سرگرم کن.هیچوقتم عجولانه تصمیم ازدواج نگیر.

سعیمو میکنم خودمو سرگرم کنم ولی یه لحظه هم فکرش رهام نمیکنه.. نه اصلا دیگه هیچ رغبتی به ازدواج ندارم چون همش فکرم پیش زندگی ایه که میتونستم با اون بسازم و نشد😔

ولی خب خوبیش اینه که خاطره نداریم با هم چون من روز قبلش که میخواستم بهش احساسمو بگم خبر رسید شبش نام ...

عزیزممم درکت میکنم.. ولی خداروشکر که باهاش خاطره ای نداشتی اینجوری راحت تر میتونی کنار بیای.. منکه مدام تمام خاطراتمون جلوی چشممه و عذابم میده😔