2777
2789
عنوان

سرلاک

61 بازدید | 5 پست

سرلاک چه مارکی و چی خوبه برادخترم بگیرم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

پوره پنچ اگه پیدا کنی خوبه

بیشتر همون مارک نستله هستن تو داروخونه ها

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

حقیقت من به این غذا آماده ها اطمینان ندارم. حریره بادام و فرنی و سوپ آبگوشت دادم به بچه. 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوره پنچ اگه پیدا کنی خوبه بیشتر همون مارک نستله هستن تو داروخونه ها

ممنون گلم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
حقیقت من به این غذا آماده ها اطمینان ندارم. حریره بادام و فرنی و سوپ آبگوشت دادم به بچه. 

اخه میگن خوبه بچه تپل میشه

اخه میگن خوبه بچه تپل میشه

هر چی صلاح خودت بهتر تشخیص میدی. آگه وزنش روی نموداره نیاز نیست بدی. بچه من کم وزن بود خانه بهداشت گفت سوپ پای مرغ و قلم و ماهیچه بده وزن بگیره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز