2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😢😢😢

89 بازدید | 7 پست

فامیلامومیبینم همشون پول دارن و خوشبختن هیچی کم ندارن من دوساله ی تیکه لباس نمیتونم بخرم فقط بخورونمیرشده زندگیمون😢😢هیچ حسی ندارم باخودم میگم نکنه من زن زرنگی نیستم وساده ام که شوهرم سرکارنمیره

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

عزیزم بجای خوردن حرص زندگی دیگران 

شوهرت و بفرست سر کار

خودت یه هنری چیزی دست بگیر درآمد زایی کن

از توحرکت از خدا برکت

روزی آدم بدون انجام کاری نمیرسه که

شمابعداز عید توخونه کار انجام بده بفرست بیرون انشالله درست میشه

تاحدی آره بایدوادارش کنی بره سرکار

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم بجای خوردن حرص زندگی دیگران  شوهرت و بفرست سر کار خودت یه هنری چیزی دست بگیر درآمد زایی ...

هیچ کاری بلدنیستم شوهرمم بیخیال ا

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
تاحدی آره بایدوادارش کنی بره سرکار

قبل عیدکه نمیرفت الانم ک کرونا بهونه شده

هیچ کاری بلدنیستم شوهرمم بیخیال ا

عزیزم لباس زیر از بازار بیار به آشناها به فامیل به همسایه ارزون بفروش مشتریت زیاد میشه

کیف دوزی کن 

نمد دوزی دستگیره یخچالی.کوسن مبلی .کیف

اینچیزارو بدوز یه گروه بزن آشناهاتوعضو کن یکی یکی خرید میکنن

قبل عیدکه نمیرفت الانم ک کرونا بهونه شده

من نمیگم برو بیرون از خونه کار کن که پرو بشه چشمش بره به جیب شما

ولی توخونه یه کاری برای خودت جفت و جور کن پول پس انداز کن اگر امروز ۲۰تومن سود کردی بهش بگو ۷تومن سود کردم