2777
2789
عنوان

روبیکا

103 بازدید | 15 پست

بچه ها توی روبیکا با نت همراه اول چه چیزهایی رایگانه تماشاش؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بنظرم هیچیش

نتم رف همش

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن همش پولی شده انگار بابا🙁

آخه بالاش نوشته روبیکا با اینترنت  رایگان

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

فقط عکس و فیلم تو گروه ها و کانالاش اونم به خاطر کرونا

اون بخشی که زده فیلم سریال حجمتو میبره

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
آخه بالاش نوشته روبیکا با اینترنت  رایگان

چرتوپرته🙁😂

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹
کلا همه چی رایگانه من دخترم این چندروزکارتون می دید ازنت کم نشد

نت شما همراه اوله یا ایرانسل؟د

نت شما همراه اول بود؟

اوهوم😪

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
چرتوپرته🙁😂

دکتر ارنست که میگه رایگانه. شما نتتون مال کدوم اپراتوره؟

دکتر ارنست که میگه رایگانه. شما نتتون مال کدوم اپراتوره؟

همراه اول

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹