2777
2789
عنوان

ترشح تخمک گذاری

763 بازدید | 16 پست

خانما ترشح تخمک گذاری چه شکلیه؟سفید و غلیظ یا باید شفاف و بدون رنگ باشه؟من تو اقدامم امشب ترشح سفید و کشدار داشتم شفاف و بی رنگ نبود کسی میدونه واسه چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ترشحات تخمك گذاري سفيد و كشدار هستن مثل بزاق دهان ولي اگر سفيد بود فكر كنم تخمك گذاري رو رد كردي ...

من سیکلم ۳۰ روزه اس امروز روز ۱۴ پریودیم بوده دیشب اقدام داشتم ینی دیر بوده؟

اولين روز شروع پريوديتو بگو تا واست حساب كنم

الان ۳ ماهه پریودم با مصرف قرص لتروزول و امپول اچ سی جی منظم شده اون ماه سونو رفتم روز ۱۳ پریودی ۲تا فولیکول بالغ داشتم امپولم زدم ولی پریود شدم این ماه فقط قرص خوردم اما امپول نزدم گفتم انشالله هرچی خدا بخواد شد ک شد نشد هیچی دیگه.پریودم دقیقا ۱۹ اسفند بوده این ماهم باید ۱۹ فروردین بشم

الان ۳ ماهه پریودم با مصرف قرص لتروزول و امپول اچ سی جی منظم شده اون ماه سونو رفتم روز ۱۳ پریودی ۲تا ...

عزيزم حساب كه كردم ٦ دقيقا روز تخمك گذاريته درست اقدام كردي فردا و پس فردام رابطه داشته باش انشالله نتيجه ميبيني كاري هم ب ترشحات نداشته باش

سفید یا شفاف مثل تخم مرغ؟ا

مال من گاهی شفاف ولی گاهی سفیده.مهم اینه که تخمک گزاری باشه.عزیزم منم بعد 3 ماه قرص لتروزول باردار شدم.امپول هم نزده بودم.انشاالله که این ماه نی نی دار بشی