2821
2789
ببخشید عزیزم اشتباه نوشتم آذر..... اقدام هم دی بود چند روز بعد آخرین پریودی 23تا 25دی حدودا اقدام بو ...

بازم دختره عزیزم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا منم حساب كن عزيزم من آخرين پريودم ١٧ دي ٩٨ بود اقدامم هم از روز ١٠ سيكلم يك روز در ميون داشتم ولي فكر ميكنم ١،٢،٣ بهمن اينا گرفته باشه حدسم اينه تاريخ تولدم هم ٩ مهر ٧١

سنه دقیقتو (( روز ماه سال )) با تارخ دقیق اقدامتو بگو

منم بگم؟؟؟

۱۵آبان سنمم۷۵.۷.۱۵

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
منم بگم؟؟؟ ۱۵آبان سنمم۷۵.۷.۱۵

دختر عزیزم

مگه انومالی نرفتی؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
دختر عزیزم مگه انومالی نرفتی؟؟؟

ازکجافهمیدی؟ازتیکرم فهمیدی؟

چرارفتم دخمله

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ازکجافهمیدی؟ازتیکرم فهمیدی؟ چرارفتم دخمله

نه عزیزم طبقه جدول چینی برات حساب کردم دختره

2824
2823
2791
2779
2792