2821
2789

من برای خیلیارو حساب کردم کاملا درسته

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که از این سر درنمیارم کسی میتونه واسه منو نگاه کنه؟

سنه دقیقتو (( روز ماه سال )) با تارخ دقیق اقدامتو بگو

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
سنه دقیقتو (( روز ماه سال )) با تارخ دقیق اقدامتو بگو

متولد ۲۴خرداد۷۹هستم آخرین پری ۱۹اسفند افدامم احتمالا ۶فروردینه مشیم ۱۹سالو ۹ماهو ۱۱روز

تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜
عزيزم ميشه براي من حساب كنيد؟ من تاريخ اخرين پريودم ١دي تاريخ اقدام ١٣دي تاريخ تولدم ٨/٩/٧١

دختر گلم

تاریخ تولد 28،2،77 آخرین پریود 16تا 20دی  اقدام ک نکردم ناخواسته بود حدودا23 تا 25آذر بوده با ...

دختر عزیزم