تصوری که از خودتون دارید و طرز فکرتون راجب خودتون خیلی مهمه اگر همش فکر کنید یا با خودتون بگید وای چقدر لاغر شدم صورتم خیلی بد شده یا هیکلم خیلی بده این طرز تفکرتون جذب میشه و واقعا اگر اونطور ک گفتید هم نباشید چون اونجوری فکر میکنید فکر منفیتون راجب خودتون جذب میشه و ممکنه واقعا لاغر شید
پس اگر لاغر هم هستین یا صورتتون لاغره هی با خودتون بگین من چاقم هیکلم خیلی رو فرمه صورتم چاقو تو پُره و با اینکه چاق نیست صورتتون اما باور کنید و فکر کنید که واقعا صورتتون چاقه
یا روی یه کاغذ هی بنویسد که صورتم چاقه هیکلم رو فرمه تا بره تویه ناخوداگاهتون و جذبش کنید با این کار ارتعاشی که از طرز فکرتون میفرستین چون باورش دارید و تکرار میکنید تویه ناخوداگاهتون تکرار میشه و مثل یه دستور میبینید که بعد چندروز واقعا صورتتون چاقو تو پر شده
اگر متن هایی که درباره ی قانون جذب هست رو بخونید متوجخ میشید منظورم چیه البته ممکنه به تنهایی هم این راهکار جواب بده اما بهتره که درکنارش تغذیه مناسب برای چاق صشدن رو هم داشته باشید من به شخصه کره بادوم زمینی و سیب زمینی و تخم مرغ رو بعده ناهار و شام پیشنهاد میکنم برای چاق شدن باید میزان کالری مصرفیتون رو ببرید بالا که این دوتا بعده وعده غذایی خیلی مناسب هستن چون کالریشونم بالاس