2777
2789

شنیدن خیار اب زیر پوستو زیاد میکنه هر روز بخوری ماسکشم بزاری

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزنت نسبت ب قد و سنت خیلی خوبه شاید بخوای بعضی قسمتای بدنت برجسته تر بشن ک با ورزش فقط موثره...  ...

فقط صورتم میخوام بشه مث سابق قبلا ۶۵بودم لاغر شدم گونه هام آب شده

فروش کلیه محصولات زناشویی /چاقی/لاغری/بهداشتی 

باقیمت مناسب وجوابدهی عالی

ارسال به سراسرکشور 

پرداخت درمحل دراکثرا استان ها

پرداخت وتسویه درب منزل درتهران

ارسال محرمانه به سراسرکشور

09108003055

پاسخگو شما درشبکه های مجازی

سلام و درود

انواع قرص های چاقی و لاغری

حجم دهنده سینه و باسن

شیاف ماریانا اصل و تضمینی دکتر آز 40عددی حک شده

با نازلترین قیمت

بازگشت وجه درصورت نارضایتی از محصول

پیج انستاگرام

daroo.slim@

تلگرام

navid076@

سلام خانوما برای چاقی یه عکس از یکی ار دوستان یا اشناهاتونو ببینید ک مثلا صورتش یا اندامش پُر شده الان اما قبلا لاغر بوده برای انگیزه 

من خودم تقریبا لاغرم یکی از دوستام که قبلا از من لاغرتر بود دیدم توی همین قرنطینگی ۱۰ کیلو اضافه کرده صورتش قشنگ داشت میترکید منم انگیزه گرفتم تصور کردم که خودم مثله اون چاق شده صورتم  همین تصورو انگیزه هم باعث شد اشتهام بیشتر بشه سیب زمینیه اب پز رو بعده ناهار میخوردم بعضی وقتا هم خوده سیب زمینی رو بصورت خام ابگیری میکردم میخوردم خامش طمعه بدی داره اما فایدش بیشتر از پختشه تویه سه روز قشنگ لپام اومد بالا طوری که همه میگفتن چه خوشگل شدی ماشالله چاق شدی  ماسک کره و شکر هم خوبه بزنید به صورتتون هم نرم میکنه هم چاق میکنه اما حتما اب سیب زمینی خام بخورید خیلی موثره👌👌👌

تصوری که از خودتون دارید و طرز فکرتون راجب خودتون خیلی مهمه اگر همش فکر کنید یا با خودتون بگید وای چقدر لاغر شدم صورتم خیلی بد شده یا هیکلم خیلی بده این طرز تفکرتون جذب میشه و واقعا اگر اونطور ک گفتید هم نباشید چون اونجوری فکر میکنید فکر منفیتون راجب خودتون جذب میشه و ممکنه واقعا لاغر شید

پس اگر لاغر هم هستین یا صورتتون لاغره هی با خودتون بگین من چاقم هیکلم خیلی رو فرمه صورتم چاقو تو پُره  و با اینکه چاق نیست صورتتون اما باور کنید و فکر کنید که واقعا صورتتون چاقه 

یا روی یه کاغذ هی بنویسد که صورتم چاقه هیکلم رو فرمه تا بره تویه ناخوداگاهتون و جذبش کنید با این کار ارتعاشی که از طرز فکرتون میفرستین چون باورش دارید  و تکرار میکنید تویه ناخوداگاهتون تکرار میشه و مثل یه دستور میبینید که بعد چندروز واقعا صورتتون چاقو تو پر شده

اگر متن هایی که درباره ی قانون جذب هست رو بخونید متوجخ میشید منظورم چیه البته ممکنه به تنهایی هم این راهکار جواب بده اما بهتره که درکنارش تغذیه مناسب برای چاق صشدن رو هم داشته باشید من به شخصه کره بادوم زمینی و سیب زمینی و تخم مرغ رو بعده  ناهار و شام پیشنهاد میکنم برای چاق شدن باید میزان کالری مصرفیتون رو ببرید بالا که این دوتا بعده وعده غذایی خیلی مناسب هستن چون کالریشونم بالاس