2821
2789
عنوان

حساسیت سینه

178 بازدید | 8 پست

سلام کسی بوده سینش حساس بشه بعداخوب بشه من همیشه قبل پریودیم سینم درد میگرفت بعدا که پری میشدم خوب میشد ولی این ماه سه باره سینم درد میگیره حساس میشه بعد خود به خود خوب میشه هیچوقت اینجوری نبودی دلیلش چی میتونه باشه امکان داره باردار باشم لتروزل و کلومیفنم خوردم قراره فردا بشم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
شاید چون منم همینجوری بودم باردار بودم

شما کی سینتون درد میگرفت و کی خوب شد واسه من هی درد میگره خوب میشه میشه قشنگ توضیح بدین ببخشید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما کی سینتون درد میگرفت و کی خوب شد واسه من هی درد میگره خوب میشه میشه قشنگ توضیح بدین ببخشید 

برا من‌بعد تخمک گذاریم شروع شد دو سه روز بعد خوب شد دوباره شروع شد دقیقا قبل موعدم قطع شد 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
برا من‌بعد تخمک گذاریم شروع شد دو سه روز بعد خوب شد دوباره شروع شد دقیقا قبل موعدم قطع شد 

مرسی عزیزم مال منم دقیقا اینجوریه چند روز بعد فهمیدید باردارید؟؟؟

مرسی عزیزم مال منم دقیقا اینجوریه چند روز بعد فهمیدید باردارید؟؟؟

انشاالله که بارداری، فردای موعدم بی بی چک ی خط خیلی کم رنگ انداخت 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز