2777
2789
عنوان

تاپیک جن👻👻👻😵

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
من یه کی هست. همیشه در گوشم. میگه بزن تو. گوشش بزن تو گوشش. شبا کاریم نداره ولی وقتی. کنار بعضی ادما ...

مثل قضیه همون فالگیره😂😂😂

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا پیام بازرگانیه بگو 

خاله دوستم ت ی خونه مستاجر بودن

شوهرش میرفته کلاس گواهی نامه خلاصه شوهره رفته و این تو اشپزخونه بوده اومده دیده عین شوهرش کت شلوار پوشیده نشسته روبرو تلویزیون گفته علی اقا شما مگه نرفتی میگه روشو اینو کرده نگاهش کرده خندیده ریشاش بلند بوده ترسناک بوده قیافش😭🎈

(بازم دارم)😢

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
همینم مونده جناجذبم بشن خودشون میدونن من میترسم بامن کاری ندارن فقط غیبت میکنم همین😂

😂

از وقتی دوتا ازین تاپیکا خوندم تا دسشویی میترسم برم

حس میکنم یکی بامنه😐

ازین ترسناک تر؟😑

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
😂 از وقتی دوتا ازین تاپیکا خوندم تا دسشویی میترسم برم حس میکنم یکی بامنه😐 ازین ترسناک تر؟😑

😂😂😂

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اسم کاربریتم ترسناکه😂

خخخخ همه میگن عزیزم 

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

من شوهرم حدود دوسال پیش با یه آقایی دوست شد که خانومش یکی از فالگیرای معروفه تو شهرمون ولی ما نمیدونستیم.این خانومه با جن و اینا سرکارداره حتی یه بار چاقو رو پرت کرد مستقیم کاشته شد تو پای دخترش کلی بخیه خورد.خلاصه از وقتی ما با اینا رفت و آمد کردیم همه زندگیمون رفت خداشاهده شوهرم بیکار شد ماشین و طلا و سلامتی و عشقمون همه رفت .جدیدا شوهرم با اون دوستش اختلاف خوردن دیگه با هم رفت و آمد نداریم خدارو شکر دوباره زندگیم مثل قبل شد انگار این آدم بختک انداخته بود رو زندگیمون.اینو گفتم که بدونین از این جور آدما و اینجور مسائل دوری کنید

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

من ی بار ک تنها خابیده بودم نصف شب ساعت ۲ فهمیدم ک برق رفته با خاموش شدن کولر و پنکه همه جا تاریک بود ی دقیقه هم نگذشت ک چراغ قوه ی روی زیرتلوزیونی روشن شد سریع رفتم اون یکی اتاق فک کردم روحی چیزی روشن کرده هنوزم ک هنوزه تو شوکم نمیدونم چجور این اتفاق افتاد😣

هرچی باتجربه تر بشی کم حرف تر میشی@

من بچه کوچیک دارم دیشب ساعت ۳ اینا بود بیدار شد واسه شیر چراغا خاموش بود فقط یه شب خوابه روشن بود اونم قرمزه رنگش.

داشتم بهش شیر میدادم یه لحظه نگاش کردم دیدم چشاش قرمزه داره برق میزنه منو نگاه میکنه 

ترسیدم رفتم عقب همینجوری داشتم نگاش میکردم یهو خندید دیگههههه سکته کردم دوتا چش قرمز با یه دهن بازِ بی دندونع تاررریک😂اصن خیلی بدددد بووود

تیکر یه سالگی پسرم 😍  اقامون+پسرم=زندگیم❤
من بچه کوچیک دارم دیشب ساعت ۳ اینه بود بیدار شد واسه شیر چراغا خاموش بود فقط یه شب خوابه روشن بود او ...

دروغ😮😮😮😮😮

خاله دوستم ت ی خونه مستاجر بودن شوهرش میرفته کلاس گواهی نامه خلاصه شوهره رفته و این تو اشپزخونه بود ...

واااااقعاااااا😮