2777
2789
عنوان

چه عید بدی......

302 بازدید | 16 پست

چقدر امسال عید بد می گذره من غریبم هیچکس از خانوادم رو عید نمی بینم خسته و کلافه  م این همه خونه تکونی کردم هیچکس به خونه م نمی یاد آه خدایا این همه غریبی و تنهایی  کاش قبل عید کرونا می گرفتم می مردم دلخوشیم فقط سریال پایتخت که شبا پخش میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هممون همینیم عزیزم

من پدر مادرم دوتا کوچه اونورترن نمیرم خونشون

چه میشه کرد خواست خداست

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

منم غریبم. ۸ ساعت با خانوادم فاصله دارم.

یکساله که ندیدمشون و قرار بود عید برم اونجا که بخاطر کرونا کنسلش کردم.

دارم از دلتنگی پر پر میشم

اما اصلا مثل شما تا این حد ناراحت و افسرده نیستم.

اتفاقا وقت بیشتری رو با پسر و همسرم میگذرونم

شاد باش

دنیا دو روزه

سخت نگیر

ان شاءالله درست میشه

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

همه همینیم دیگه من دانشجو بودم دلم خوش بود ک ایام عید بعد ۴ ماه خانوادمو ببینم اما خب کرونا پیش اومد 

دوست پسرمم‌ ۳ماهه ک ندیدم 

بهتره گ خودمونو تو خونه سرگرم کنیم با ویدیو های اموزشی و ...

من غریبم نیستم داداشمم همسایمه.یک ماهه ندیدمش.هیجکسو ندیدم.خیلی خیلی دبتنگ دوست و خانواده و فامیلمم همش عکساشون نگاه میکنم.فقط امیدم اینه تموم بشه ببینمشون برم تو باغمون.ای خدا.من قبلشم 9ماه استراحت مطلق بودم الان یک ساله خونه ام