2777
2789
عنوان

ویار

61 بازدید | 7 پست

من الان هفته چهارده هستم هنوز تهوع شدید دارم یعنی ماست و پنیر هم نمیشه بخورم  بالا میارم ... خیلی  لاغر شدم  این چند وقت ..بی میل به تمام  غذاهام ...چی کار کنم؟؟ ویارم کم شه؟؟؟ قرص دمیترون روزی دوتا میخورم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه میتونی رب انار بخور 

و اکه پیدا کردی خود انار

منن تا ۶ ماهگی فقطآجیل شور و میوه میخوردم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اگه میتونی رب انار بخور  و اکه پیدا کردی خود انار منن تا ۶ ماهگی فقطآجیل شور و میوه میخوردم

واییی انار  همش بالا میارم ..میوه نمیتونم بالا میارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کم تو وعده های زیاد غذا بخور چیزایی که برات قابل تحمل تره مثلا ی بادوم بخور، نیم ساعت بعد ی تیکه سیب، ی لقمه نون پنیر حجم کمتر ولی دفعات بیشتر. آبنبات زنجبیلی هم بگیر بخور ایشالا دو سه هفته دیگه بهتر میشی

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
خیلی کم تو وعده های زیاد غذا بخور چیزایی که برات قابل تحمل تره مثلا ی بادوم بخور، نیم ساعت بعد ی تیک ...

اصلا به هیچی نیستم ..خوراکی میبینم میخوام بالا بیارم ،،فقط سوسیس بندری میخوام نمیذارن میگن فست فود تو بارداری نه

اصلا به هیچی نیستم ..خوراکی میبینم میخوام بالا بیارم ،،فقط سوسیس بندری میخوام نمیذارن میگن فست فود ت ...

منم همینطور بودم همش در حال بالا آوردن بودم هیچ جا آروم و قرار نداشتم همه چی به نظرم بو میداد خون بالا می آوردم دو بار بیمارستان بستری شدم بدترین نوع ویار انقدر لاغر شده بودم لباسام همه گشاد شده بود النگوهام از دستم می افتاد بیرون. درکت میکنم ولی کم کم و لقمه لقمه غذا بخور تا دو هفته دیگه حالت بهتر میشه،میوه رو پوره کن بذار یخ بزنه

تیکه های کوچیک بخور

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
منم همینطور بودم همش در حال بالا آوردن بودم هیچ جا آروم و قرار نداشتم همه چی به نظرم بو میداد خون با ...

تازه از بوی نفس شوهرم حالم بد میشه ... بوی بدنش دوست دارما حالا مرتب مسواک میزنه

تازه از بوی نفس شوهرم حالم بد میشه ... بوی بدنش دوست دارما حالا مرتب مسواک میزنه

وای منم همینطور بودم با خودم میگفتم چرا دهن شوهرم اینهمه بو میده چجوری من باهاش زندگی کنم. همکارام میومدن نزدیکم دماغمو میگرفتم میگفتن مگه ما بو میدیم😂 بوی ته حلقشون رو از ده متری حس میکردم. روزای خیلی خیلی بدی بود به زور می رفتم حموم از بوی شامپو بدم میومد