2777
2789
عنوان

سیسمونی+عکس

349 بازدید | 14 پست

خانما من باردار نیستم ولی تو اقدامم و عاشق سیسمونی ام

میشه عکس بدین از سیسمونی هاتون و اینکه قیمت کلش چقدر شده رو بگید لطفا مرررررسی

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفا برای وسایل نمدی سیسمونی و تزییناتش ب من بگید درست کنم براتون؟ پول لازمم آخه

من هنوز حامله نیستم وگرنه حتما میگفتم بهت عزیزدلم.دعا کن باردار شم به زودی حتما بهت میگم 

گر اهل تجملات و این و اون دعوت کردن و مردم بیاین تماشا نیستین لباس ها رو صبر کنین وقتی دنیا اومد بخرین یه حد معمول و کار راه بنداز تا یک سالگیشو بخرین بعد وقتی دنیا اومد قشنگ ببینین چی به پوستش میاد و اینا

بعد اینکه من به شخصه کلا وقتی بچه م دنیا اومد فهمیدم چه مارکی بهتر روی تنش میشینه مثلا کارترز میگن خیلی خوبه و فلان من اکثر لباساشو کارترز خریده بودم ولی الان فهمیدم مارک به آوران که اتفاقا ایرانی هم هست واقعا جنسش خیلی بهتره قشنگ روی تنش میشینه

من براش نمی‌خواستم کریر بخرم ولی واااااقعا به دردم خورده اکثرا بچه ها رفلاکس خفیف رو دارن بهتره توی شیب بخوابن من خواب روزانه و دست و پا زدن هاش رو میذارم توی کریر انجام بده

کالسکه رو کابین سایز خریدم راحت توی کمد جا شده توی صندوق جاگیر نیست خیلی از کالسکه ها هستن که اسمشون تاشو هست ولی در واقع اصلا اون تا شدنشون به درد عمه فروشنده میخوره بگید کابین سایز می‌خواین بهتون کالسکه های واقعا سایز مناسب رو نشون میدن

من هنوز حامله نیستم وگرنه حتما میگفتم بهت عزیزدلم.دعا کن باردار شم به زودی حتما بهت میگم 

ان شا الله هر کی چشم انتظار بچه اس خدا بهش بچه سالم و صالح بده و ب سلامتی بچشو بغل بگیره

😊
گر اهل تجملات و این و اون دعوت کردن و مردم بیاین تماشا نیستین لباس ها رو صبر کنین وقتی دنیا اومد بخر ...

درسته

مثلا من خودم اصلا از کریر استفاده نکردم پسرم جیغ جیغو بود تو اونم نمیموند بدتر میشد

کالسکه ام که اصلا استفاده نکردم الکی خریدم

ولی پشیمونم کاش لباس بیشتر میخریدم چون نمیتونستم برم بیرون خیلی سختم شد

گر اهل تجملات و این و اون دعوت کردن و مردم بیاین تماشا نیستین لباس ها رو صبر کنین وقتی دنیا اومد بخر ...

اوهوم مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم 

ان شا الله هر کی چشم انتظار بچه اس خدا بهش بچه سالم و صالح بده و ب سلامتی بچشو بغل بگیره

ایشالا