2789

سلام عزیزم من پارسال انجام دادم دو روز خون ریزی داشتم بعدش صورتی شد بعد هم تموم شد فقط استراحت داشته باش نگران هم نباش 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم استراحت کن حتما

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق (ع) پرسیدم چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد)؟ فرمود می‌گویید:  «صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ عَلَیهِم وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ» عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی، مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
سلام عزیزم من پارسال انجام دادم دو روز خون ریزی داشتم بعدش صورتی شد بعد هم تموم شد فقط استراحت داشته ...

مرسی عزیزم منم یکم ترشح صورتی دارم الان6روزگذشته یکم نگرانم، چقدبایداستراحت داشته باشم؟ 

مرسی عزیزم منم یکم ترشح صورتی دارم الان6روزگذشته یکم نگرانم، چقدبایداستراحت داشته باشم؟ 

من ۸ هفته کامل استراحت مطلق بودم خونه مامانم بعدش خونمون در حد اشپزی خیلی سبک و کارای خیلی سبک تا روز زایمانم

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من ۸ هفته کامل استراحت مطلق بودم خونه مامانم بعدش خونمون در حد اشپزی خیلی سبک و کارای خیلی سبک تا رو ...

منم فقط برادسشویی وغذاخوردن بلندمیشم، بعضی وقتام پام میگیره یکم راه میرم همین

منم فقط برادسشویی وغذاخوردن بلندمیشم، بعضی وقتام پام میگیره یکم راه میرم همین

راه خیلی اروم برو منکه یادمه ی پام اینقدر درد میکرد ک نمیتونستم بخوابم 

ممنون عزیزم برام خیلی دعاکن

انشالا ک ب سلامتی نی نی رو ب دنیا میاری 

عزیزم چندبود طولش که سرکلاژ شدی؟؟

من سرکلاژ نشدم چون دیر فهمیدم اما استراحت مطلق شوم الان دوماهه فقط دراز کش  موندم  رو   زمین ..

توام مراعات کن ان شاالله بوقتش نی نی بیاد 

من آمپول و شیاف دارم