2789
عنوان

ینی برمیگردہ؟؟؟

217 بازدید | 14 پست

دوس پسرم خیلی منو دوس داشت ولی ب خاطر حرف خانوادش ولم کرد ۔۔۔ینی میشع ی روز پشیمون بشع و برگردہ ؟؟؟تا حالا بودہ اینجوری ک طرف برگردہ؟؟؟اگ برگشت باید چیکا کنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی که واقعا دوستت داشته باشه به خاطر حرف هیچکس

تاکید می کنم " هیچکس " ولت نمی کنه

بهتره فراموشش کنی عزیزم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
دوست نداشته که اگه دلشت تحت هیچ شرایطی ولت نمی کرد

اخہ تو یکی از تاپیکای نی نی سایت خوندم یکی نوشتہ بود طرف بعد 3 ماہ برگشت انگار داشتع تو این 3 ماہ خانوادشو راضی میکردہ ۔۔۔

من خودمم قبول دارم بسید فراموشش کنم ولی بخدا خیلی سختہ یھو یادش میوفتم حالم بد میشع اشکم درمیاد

چند وقت باهم بودید؟ چن سالتونه؟ شغل پسر چیه؟ دلیل مخالفت خونواده چیه؟

3 ماہ من 19 اون 22 دانشجوی پزشکیہ من مامایی ۔میگ خانوادم میگن ب خاطر اینکع رسم و رسوما متفاوتع 😐و اینکہ مادرش چن نفرو بھش معرفی کردہ ولی انگار این قبول نکردہ 

3 ماہ من 19 اون 22 دانشجوی پزشکیہ من مامایی ۔میگ خانوادم میگن ب خاطر اینکع رسم و رسوما متفاوتع 😐و ا ...

اینکه میگه خونوادش معرفی کردن داره دروغ میگه، اینو باور نکن، اینکه برمیگرده شک دارم، چن وقته کات هستین؟ توی اون سه ماه قهر و آشتی داشتین؟

اینکه میگه خونوادش معرفی کردن داره دروغ میگه، اینو باور نکن، اینکه برمیگرده شک دارم، چن وقته کات هست ...

حدود 3 ھفتس کات کردیم ۔ارہ قھر داشتیم ھمیشہ ام خودش میومد اشتی کنہ تا ی استوری یا پروفایل غمگین میزاشتم میگف تورو خدا اینجوری نکن من دوست دارم ۔ولی نمیدونم چرا اینقد یھویی ولم کرد