2789
عنوان

خانوما

117 بازدید | 16 پست

علائم‌خیانت چیه

از کجا بفهمم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

والا من یه دوست داشتم میگفت هروقت شوهر بهم زیادی محبت میکنه میفهمم یه خبری با این ترفند تاحالا سه بار مچ شوهرش گرفته بود 🤷‍♀️

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه فهمید 

به زرنگی آدم بستگی داره

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
اگه نخوان نمیفهمی

🙄🤔

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
والا من یه دوست داشتم میگفت هروقت شوهر بهم زیادی محبت میکنه میفهمم یه خبری با این ترفند تاحالا سه با ...

😐😐حالا اگع برعکس بشه شوهرم سرد بشه؟

یهو مهربونیش گل میکنه

گاهی برج زهرمار میشه

همش سرش تو گوشیه 

گاهی دستپاچه میشه

تو حرف زدن معمولی یهو بحث شدید میکنه

رفتارش مشکوک میشه

خیلی بیرون میره و....

کلا تابلو میشه و یه جایی هم گاف میده

نمیشه فهمید  به زرنگی آدم بستگی داره

😑یه بار فهمیدم به روش نیاوردم الان میخوام بفهمم هنوزم رابطش ادامه داره یا نه

یهو مهربونیش گل میکنه گاهی برج زهرمار میشه همش سرش تو گوشیه  گاهی دستپاچه میشه تو حرف زدن م ...

خیلی موثر بود واقعا ممنون

😑یه بار فهمیدم به روش نیاوردم الان میخوام بفهمم هنوزم رابطش ادامه داره یا نه

زیر نظر بگیرش ولی خیلی عادی رفتار کن 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
زیر نظر بگیرش ولی خیلی عادی رفتار کن 

وای نمیتونم من خیلی تابلو ام هی از خیانت و اینا صحبت میکنم جلوش از موفعی که فهمیدم 

خواهش میکنم  عادی رفتار کن که بهت مشکوک نشه :/ بزار مدرکی دستت باشه و سعی کن عاقلانه پیش بری ...

بهش بگم فهمیدم یا نه چیکار کنممم