2777
2789
عنوان

تفاوت سن

144 بازدید | 12 پست

پسر همسایمون خواستگارمه. پسره خیلی خوبیه از هر نظر. خانوادش خوبن. خودش هم سر به زیر و خوبه. فوق لیسانس داره من لیسانس. متولد ۶۶ من متولد ۷۴

ولی من همیشه تو تصوراتم فکرمیکردم همسرم همسن یا یک دوسال ازم بزرگتره. نمیتونم این ۸سال از تفاوت سن رو قبول کنم. شما جای من بودین چیکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس شما من دوست دارم همسرم خیلی ازم بزرگتر باشه،ببین کارش چیه،خانم باز نباشه،روانی نباشه اگه پسر خوبی بود میشه سن و ندید گرفت

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
برعکس شما من دوست دارم همسرم خیلی ازم بزرگتر باشه،ببین کارش چیه،خانم باز نباشه،روانی نباشه اگه پسر خ ...

تو کارخونه مسئول آزمایشگاهه فکرکنم دقیق نمیدونم

همه میگن پسره خوبیه . ولی واقعا من موندم😔

خیلی خیلی خیلی خوبیم و خیلی زندگی خوبی داریم فقط اخلاق و سلیقه های خودت و در نظر بگیر من اول خیلی به اختلاف سنیمون فک میکردم اما الان اصلا فک نمیکنم چون واقعا تنها چیزیه که اهمیت نداره وتنها چیزی که مهمه اینه که آدم درستی باشه اگه میدونی پسر خوبیه ازدواج کن و اینم بگم که اختلاف کمی دارین .

تو کارخونه مسئول آزمایشگاهه فکرکنم دقیق نمیدونم همه میگن پسره خوبیه . ولی واقعا من موندم😔

قشنگ یه تحقیق درست بکن اصلا سنو در نظر نگیر البته اگه یک درصد بهش علاقه نداری هم خودتو علاف نکن

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

پسرا دیر تر عقلشون کامل میشه.پسری که هم سنت باشه انگار بچته. من که همچین تصوری از پسرایه همسنم دارم😑 

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در