2777
2789
افرین دستور تهیه لطفا 

پایین لایه ژله الوورا و توت فرنگی بود.بعدش ژله بستی الوورا .بعد ژله توت فرنگی بعدش ژله بستی الوورا باز. بعدش ژله اناناس بعدش باز ژله بستنی. هر لایی که میریختم میزاشتم یخچال نیم ساعت خودشو میگرفت لایه بعدش رو میریختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرنطینه چه چیزایی داریدا😕

منم ارد ندارم کیک درست کنم😕😕😕

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
آفرییییین عزیزم کاش منم میتونستم از اینا درست کنم😢😢

خیلییی راحته. فقط زمان میبره. ۴ساعت زمان برد. تا من اینو درست کردم. اول قالب سیلیکونی یا پلاستیکی رو روغن بزن بعدش بزار فریزر نیم ساعت بمونه. 

1. یک بسته ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب گرم آماده کنید قالب را چرب کرده و نصف ژله آلوورا را کف قالب بریزید. در یخچال بذارید تا نیم بند بشه
2.حالا توت فرنگیها را از وسط برش زده و  روی ژله که نیم بند بود بچینید.باز هم نصف ژله آلوورا را آرام با قاشق روی توت فرنگیا بریزید. دوباره در یخچال قرار بدید تا ببنده زیاد سفت نشه.
3.حالا یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که کاملا خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. یک لایه ازش رو روی ژله نیم بند بریزید. 
4.حالا یک بسته ژله آناناس را با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید بذارید تا کاملا خنک بشه و روی ژله بریزید. و اجازه دهید تا نیم بند بشه. 
4.حالا یک لایه دیگه از ژله آلورا و شیر یا بستنی بریزید و بذارید نیم بند بشه. 
5.یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد روی لایه قبل بریزید. تعداد لایه ها بستگی به سلیقه خودتون داره