2777
2789
عنوان

بحث های بی پایان من با شوهرم😂

749 بازدید | 29 پست

عید اومده مثلا سال جدیده حالا کرونا هم ب کنار روز اول فقط یک سر رفتیم خونه مامانم اینا بعد هم ناهار هم شام خونه مادرشوهرم اینا بعد فردا ظهرش خونه مامانم اینا ساعت ۱۲رفتیم تا ۳اینم ب کنار باز امروز بلند شده ناهار زنگ زده ب مامانش اینا ک میخوایم بیایم اونجا بعد من گفتم منو میرسونی خونه مامان بزرگم اینا اقا زورش میاد مامانش ازونطرف حالا سر ظهره کجا بگیرید بخوابید بعد من گفتم ن تماس گرفتم بیدار بودن اونا نمیخوابن بعد از ظهر گف ن حالا بخواب بچم خوابش میاد دیگه ب صد نفر باید جواب پس بدم اومدیم خونه مامان بزرگم اینا ده دقیقه هم نموند رفت اصلا ب منم محل نذاشت خستم کرده با این رفتاراش شبا دیر میخوابیم ساعت ۳،۴صب صبحانه نخوردیم ۱۲رفتیم خونه مامانش اینا مونده ب خبر دادن اره این ب من صبونه نمیده ایندفعه دفعه اولشم نیستا دفعه سومشع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خب چرااینقدراینوراونورمیرید یه روزبرنامه بریزید توی خونه بمونید بااین مریضی کرونا ما حتی خونه مادربزرگ نرفتیم

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

قشنگ با ی کاری ب کرونا نداشته باشین و کرونا رو بیخیال و کرونا ب کنار خودتونو تبرعه میکنین و هرجا میخواین میرین

انگار ن انگار ک ی سریا بخاطر همین بی فکریای شماها جونشون ب خطر می افته

انگار  ن انگار ی سریا دلشون تو خونه میپوسه ولی وقتی امثال شماها هستن باید ماه ها همچنان پا روی دل خودشون بزارن و هیچ جایی نرن

والا ب خدا مام آدمیم 

ی ذره فهم و شعور بد نیست بخدا

اه

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
قشنگ با ی کاری ب کرونا نداشته باشین و کرونا رو بیخیال و کرونا ب کنار خودتونو تبرعه میکنین و هرجا میخ ...

عزیزم شما ب خودت فشار نیار هرکسی فهم و شعور داره درضمن ما خودمون بیشتر رعایت میکنیم و اینکه اینجا کرونا همه گیر نشده چرا عادت دارین وقتی از چیزی خبر ندارین قضاوت کنین 

عزیزم شما ب خودت فشار نیار هرکسی فهم و شعور داره درضمن ما خودمون بیشتر رعایت میکنیم و اینکه اینجا کر ...

واقعاااا متاسفمممممم 

همین  . بهتره  تاپیکو قفل کنی چون بهت کمکی نمیشه 

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
 ایشونم تو خونه حوصلشون سر میره خب😏😏😏

واقعا جای تاسف داره

والا بخدا ماهم آدمیم

حوصلمون سر می ره

دلمون برا بزرگترامون و عزیزامون لک زده

بخدا من دیشب کلی گریه کردم بس ک دلم داشت میترکید

این چ توجیهیه ک میاره واقعا

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍