2777
2789
عنوان

قطع رابطه

234 بازدید | 16 پست

کیا شوهراشون با خانواده اتتون قطع رابطه هستن و خونه پدرزن نمیرن؟؟

چرا؟

چجوریه؟

مراسما مثل مراسم ازدواج برادرو خواهرو چیکار میکنین،؟؟

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قطع رابطه کرده؟

تاپیک قبلیم هست 

کلا با هم جور نیستن منم تصمیم گرفتم قطع کنم رابطه شوهرمو و اونارو چون من عذاب میکشیدم

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓

من شوهر خواهرم باهامون رفت و امد نميكنه

نامزدي و عقد منم نيومد

عروسيامونم نمياد

اولاش خجالت ميكشيديم اخه اونم تازه ازدواج كرده ولي همه فهميدن ديگه گاوه كاريش نميشه كرد

هر كاري اولش سخته مخصوصا چيزي كه با ابروت بدستش اوردي بعدا اب از سرت ميگذره برات بي اهميت ميشه

شوهرم با خانواده من خوبه الانم عيد امديم پيششون خيلي اجتماعي خونگرم اما متاسفانه خانواده خودش خيلي خشك هستن حتي دوست نداره بره خونشون مثلا بره همون شهري هستن اونا بمونه  البته منم قهرم باهاشون خواستم عيد اشتي كنم خودشون صحبت نكردن با من ديگه منم گفتم به درك بهتر 

hair coloris ~ hair keratin 
من شوهر خواهرم باهامون رفت و امد نميكنه نامزدي و عقد منم نيومد عروسيامونم نمياد اولاش خجالت ميكشي ...

دقیقا 

خیلی سخته 

واقعا کم آوردم

یا باید بمیرم یا این شرایط رو قبول کنم.

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
شوهرم با خانواده من خوبه الانم عيد امديم پيششون خيلي اجتماعي خونگرم اما متاسفانه خانواده خودش خيلي خ ...

خوش به حالت ای کاش با خانواده شوهرم مشکل داشتم من

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
خوش به حالت ای کاش با خانواده شوهرم مشکل داشتم من

چرا خوب نيستن ؟ من خودم ادم احتماعي هستم درست دارم باعاشون در ارتباط باشم اما متاسفانه خودشون اخلاق گند دارن 

hair coloris ~ hair keratin 
چرا خوب نيستن ؟ من خودم ادم احتماعي هستم درست دارم باعاشون در ارتباط باشم اما متاسفانه خودشون اخلاق ...

کلا آبشون تو یه جوب نمیره

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
دقیقا  خیلی سخته  واقعا کم آوردم یا باید بمیرم یا این شرایط رو قبول کنم.

نه عزيزم اولش سخته خب خودت كلاهتو قاضي كن باباتم هي حرفه بيجا ميزنه ديگه خودت گفتي صدبار تذكر دادي باز تكرار ميكنه

خودت تنهايي با بچه هات برو اونم بمونه خونه

دعوا الكي راه ننداز

نه عزيزم اولش سخته خب خودت كلاهتو قاضي كن باباتم هي حرفه بيجا ميزنه ديگه خودت گفتي صدبار تذكر دادي ب ...

آره خیلی احساس بدی دارم

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
آره خیلی احساس بدی دارم

اولش خيلي سخته

ولي بعدش راحت ميشي

مرگ يبار شيون يبار

اگه فقط مشكلت همينه تو زندگيت بيخيال شو

خودتون بريد كار ب اون نداشته باش

باباتم بچه نيس كه نميخاد عوض بشه