2777
2789
عنوان

پنیر پیتزا

83 بازدید | 6 پست

دیشب داشتم تو اتاق پیش بندم و میدوختم همسرم از بیرون اومد خرید کرده بود بچه ها گفتن بابا پنیر پیتزا خریده چکار کنیم گفتم  بابا ضدعفونی کنه بزارید فریزر دیگه خیالم راحت بود که گذاشتن خریدامونم تو راهرو میزاریم تا من ضدعفونی کنم و بردارم جلو چشمم نبود الان رفتم تو راهرو دیدم پنیر پیتزا همونجا مونده و اب شده یعنی خراب شده اعصابم ریخت به هم 

مثلا چقدر اب شده. نه بابا خراب نشده برر بزار تو فریزر تا دوباره خودشو بگیره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه نوشته دمای ۱۸درجه زیر صفر

اون برای وقتیه که میخوای برای مدت طولانی نگه اش بداری. مگه نه اینکه وقتی میخوای پیتزا یا لازانیا یه هرچی که توش پنیر باشه درست کنیم باید یک ساعت دو ساعت قبلش از فریزر در بیاری تا آب بشه؟ این هم اینجوریه. نترس چیزیتون نمیشه. خداب هم نشده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اون برای وقتیه که میخوای برای مدت طولانی نگه اش بداری. مگه نه اینکه وقتی میخوای پیتزا یا لازانیا یه ...

اتفاقا همسرم ی جا کار میکنه که پنیر پیتزا مایه میزنن الان زنگ زد گفت صاحبکارم میگه سالمه چیزی نیست 

اتفاقا همسرم ی جا کار میکنه که پنیر پیتزا مایه میزنن الان زنگ زد گفت صاحبکارم میگه سالمه چیزی نیست&n ...

خدا رو شکر. چون حیف بود بریزیش تو سطل اشغال.