شوهر شما تابحال چیزی ازتون پنهون کرده ؟؟؟شوهر من بهم گفته اینستا ش حذف کرده الان دیدم سابقه نت گوشیش میره از گوگل پسورد اینستاش میزنه از اونجا میره اینستا. خیلی ناراحتم. من که بهش چیزی نگفتم چرا اینطور کاری میکنه.چجور رفتار کنم الان
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یعنی هیچ ماجرایی پشتش نبوده کلااا؟؟؟ ی روز بیدار شده گفته حذف میکنم،بعد یواشکی میره😒😒😑😑🙄 ی چیز ...
من اعتراض کردم چرا نمیزاری من نصب کنم. بعدمدیدم سابقه سرچ اینستا چند تا ایدی دختر بود .ولی چتی ندیدم
سریه فرصت مناسب بهش بگونمیخواستم بهت بگم ولی اونموقع که میگی تواینستانمیرم کاملادرجریانم که میری ولی بش نگوازکجامیدونی وقشنگ باش صحبت کن بگوچارتادروغ من بگم چارتاتو این زندگی رودوس داری