2777
2789
عنوان

پنهون کاری شوهر

364 بازدید | 20 پست

شوهر شما تابحال چیزی ازتون پنهون کرده ؟؟؟شوهر من بهم گفته اینستا ش حذف کرده الان دیدم سابقه نت گوشیش میره از گوگل پسورد اینستاش میزنه از اونجا میره اینستا. خیلی ناراحتم. من که بهش چیزی نگفتم چرا اینطور کاری میکنه.چجور رفتار کنم الان 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچ ماجرایی پشتش نبوده کلااا؟؟؟ ی روز بیدار شده گفته حذف میکنم،بعد یواشکی می‌ره😒😒😑😑🙄 ی چیزی رو نگفتی..ی تیکه پازل گم..

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
خودت نداری،؟ 

نه اجازه نمیده من‌ داشته باشم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یعنی هیچ ماجرایی پشتش نبوده کلااا؟؟؟ ی روز بیدار شده گفته حذف میکنم،بعد یواشکی می‌ره😒😒😑😑🙄 ی چیز ...

مارپللللللل

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
یعنی هیچ ماجرایی پشتش نبوده کلااا؟؟؟ ی روز بیدار شده گفته حذف میکنم،بعد یواشکی می‌ره😒😒😑😑🙄 ی چیز ...

من اعتراض کردم چرا نمیزاری من نصب کنم. بعدم‌دیدم سابقه سرچ  اینستا چند تا ایدی دختر بود .ولی چتی ندیدم

سریه فرصت مناسب بهش بگونمیخواستم بهت بگم ولی اونموقع که میگی تواینستانمیرم کاملادرجریانم که میری ولی بش نگوازکجامیدونی وقشنگ باش صحبت کن بگوچارتادروغ من بگم چارتاتو این زندگی رودوس داری

من اعتراض کردم چرا نمیزاری من نصب کنم. بعدم‌دیدم سابقه سرچ  اینستا چند تا ایدی دختر بود .ولی چت ...

خب پس بگو ی گیری دادم و قطعا گیری که دادی دنباله دار بوده،اونم اینجوری باهات رفتار میکنه

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..