2789
عنوان

مادر شوهر

301 بازدید | 10 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

بچه ها میخواستم براتون یه چیزی که تازه اتفاق افتاده تعریف کنم ولی اول ازتون یه سوال داشتم کسی هست که ادر شوهر و خواهر شوهر قهر قرو داشته باشه که که سر موضوعات خنده دار جداب تلفنتونو ندن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه جواب نده و اینا نه‌ ولی کلا یه خواهر شوهر دارم موزیه یجور میپیچه که شوهرمو ببینه یا بهش زنگ بزنه که من نباشم چون فضوله و همش میخواد تو همه چی سرک بکشه هر دقه ام زنگ میزنه ها ولی ساعتی که میدونه شوهرم خونه نیست من پیشش نباشم الان بخاطر این کرونا که همش خونه‌ایم کاسبیش کساد شده هی نمیتونه فضولی کنه 😂😂😂😂

دوستان من دیشب مهمون داشتم خالم بود بعد خالم گفت مادر شوهرت نمیاد ببینمش منم بهش زنگ زدم خونه خواهر سوهرم بود بعد بهش گفتم خالم میگه میخواد مامانو ببینه منم گفتم به خاطر کرونا که تعدادمون زیاد نشه هیچی نگفتم بعد فکر میکنید خواهر شوهرم چی گفت؟؟؟؟گفت این چه حرفیه زدی یعنی ما مریضیم بعد ناراحت شد از دست من بچه ها واقعا من حرف بدی زدم که باعث ناراحتی بشه؟

تازه یه چیز مسخره تر بهتون بگم امروز شوهرم اومده میگه مامانم ناراحته که چرا مثلا کسی ازت میپرسه کجایی میگی خونه مادر شوهرم باید بگیخونه مامان منم گفتم خب مادر شوهرمه دیگه چطور اون همه جا میگه عروسم پس اونم باید بگه دخترشم دیگه سر این امروز هر چی زنگ زدم جواب نداد چون من مادرم فوت کرده اینا خودشون  جهیزیه خریدن انتظار دارن من غلام حلقه به گوششون باشم که تازه هستم 

اینکه جواب نده و اینا نه‌ ولی کلا یه خواهر شوهر دارم موزیه یجور میپیچه که شوهرمو ببینه یا بهش زنگ بز ...

اره خیلی جالبه خودشون از همه مارموز ترو مارمولک ترن بعد عروس بیچاره اسمش در رفته

اره خیلی جالبه خودشون از همه مارموز ترو مارمولک ترن بعد عروس بیچاره اسمش در رفته

اره بابا ولی منم محل ندادم انقد اهمیت ندادم که شوهرم حساس نشه خودش میگه چی به چیه خواهرش چی گف حالا اون تحفه فک کرده بود الان من له له میزنم برا حرفاش