2777
2789
عنوان

قاعدگی

81 بازدید | 6 پست

خانما.من تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم قرص دوفاستین داده الان چند‌ماهه مصرف میکنم.قاعدگیم همیشه چن روز اول خونریزیم تقریبا زیاد بود الان ایندفعه که پریود شدم خونریزیم خیلی کمه در حد روز پنجم شیش هر بار.حتی اینبار درد قاعدگی هم نداشتم.چیکار کنم  

طبیعیہ عزیز دلم دارے بھتر میشے منم پلے کیستیک بودم دوفاستون رو ھورمونات تاثیر میذارہ ھم دردو کم مےکنہ ھم خونریزیو متعادل مےکنہ 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

دیگه چرا ناراحتی اینکه دکترا می گه برا بدن خوبه من خودم قرص اینا رو ول کردم قرص ویتاگنوس که گیاهیه می خورم روزی 2 تا از 10 بهمن شروع کردم گفتم باید اگه وضع بود تا 2 سالم می شه خورد 

‍ ‏روز مبعث روز اجابت دعاست🙏
بخوانید
1سوره حمد
1سوره قدر
1 آیت الکرسی
3 تا توحید
7 تا صلوات
🌸روایت است از حضرت محمد ( ص) هرکس  روز ۲۷ رجب رابه هفت مومن تبریک بگوید حاجتش براورده می شود.

عید مبعث بر شماو خانواده محترم مبارک
التماس دعا💐🌷🎊🍬💐🌷🎈🎊🎉

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شمام تنبلی دارین؟

اره دارم فیبرون هم دارم خارج رحمی قرص دارو رو ول کردم اعصاب برام نزاشته بودن تا اینمه یکی از دوستان اون دارو رو پیشنهاد داد تحقیق کردم دیدم ضرر نداره استفاده می کنمم برعکس داروهای دیگه تو این دارو 2 روز خیلی پریود می شم روز سوم و چهارم کم 6 هم پاکم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕