2777
2789
عنوان

یعنی دیگه در نمیاد؟؟؟

228 بازدید | 15 پست

من یه روز داشتم به صورتم کرم مو بر میزدم دخترم که چهارسالشه گفت مامان برای منم بزن گیر داده بود منم اندازه یه نوک انگشت روی پیشونیش گذاشتم پیشونیش پر مو بود بعد اون قسمت موهاش رفت الان بعد از بیشتر یک ماه هنوز در نیومده دیگه در نمیاد یعنی؟؟؟؟🤔

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
عهههه منم بزنم پس

همین دیگه گفتم دستوپاشو بزنم بزرگ شد راحت باشه😁

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

😹😹😹آخه این چه کاری بود کردی

الکی کرم مرطوب کننده میزدی براش

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

وقتی اطلاعی در مورد اینکار ندارید چرا میزنین، شاید موادی داشته باشه که بعدها عوارض ناجور رو بدن بچه بذاره

🐥 برای‌عمرطولانی‌وباعزت‌پدرومادرم‌صلوات‌میفرستین؟ ممنون 🐥
کرم موبر برای خودمون هم استفاده میکنی اول باید تو یه قسمت کوچیک از بدن امتحان کنی تا اگه حساسیت داشت ...

اندازه ی نوک انگشت زدم زیاد نبود که

😹😹😹آخه این چه کاری بود کردی الکی کرم مرطوب کننده میزدی براش

والا

بعد بچه هزار جور مشکل  پیدا میکنه کاسه چه کنم دست میگیریم، پوست بچه خیلی حساسه سریع به هرچیزی واکنش نشون میده، بازم خوبه یکم بیشتر نزده وگرنه معلوم نبودچه اتفاقی بعدها گریبان گیرش بشه، همین الانش میگن بزرگسالا هم از هرچیزی استفاده نکنن چه برسه به بچه ها 

🐥 برای‌عمرطولانی‌وباعزت‌پدرومادرم‌صلوات‌میفرستین؟ ممنون 🐥
والا بعد بچه هزار جور مشکل  پیدا میکنه کاسه چه کنم دست میگیریم، پوست بچه خیلی حساسه سریع به هر ...

آره ریسکه

من خودم موبر گرفتم اولم تست کردم هیچی نشد

بعد ک زدم صورتم چنان التهاب پیدا کرد...اصن وحشتناک

حالا اینم خدایی نکرده ممکنه بعدا تاثیر بزاره

یا ممکن بوده پوستشو خراب کنه خدایی نکرده

من دوستمم یسری استفاده کرد صورتش سوخت تا یکماه 

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘