الیس_جوووون مدیر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 112 عنوان قانون جذب | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 18 پست بچه ها متأسفانه من تا همین هفته ی پیش با افکاره منفیم خیلی چیزایه بدیو وارده زندگیم کردم و بدترینش خیانته همسرم بود که خودم جذبش کردم حالا میخام تمامه سعیمو کنم و چیزهایه خوب جذب کنم بیاین بهم کمک کنیم و تجربیاتمونو بگیم 1399/01/03 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراساداتم عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 441 خاستنه مرگه کسی میشه انرژی منفی و به خوده آدم خدایی نکرده بر میگرده بهتره به اهدافه خودش فکر کنه و ر ... خب مگه شما نمیگی خیانت همسرتو جذب کردی؟این انرژی منفی نبود؟ میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
الیس_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 112 خب مگه شما نمیگی خیانت همسرتو جذب کردی؟ این انرژی منفی نبود؟ خب انرژی منفی بود و سرم اومد،یعنی به هر چی فکر کنی چه درمورده دیگران باشه چه درمورده خودت کائنات فکر میکنه واسه خودت میخای اون چیزو و واسه خودت میاره
زهراساداتم عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 441 خب انرژی منفی بود و سرم اومد،یعنی به هر چی فکر کنی چه درمورده دیگران باشه چه درمورده خودت کائنات فکر ... اها ممنونم عزیزم میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻