2777
2789
عنوان

سرلاک برنج

155 بازدید | 7 پست

خانها میشه راهنمایی کنید دخترم 9ماهشه همیشه خودم براش غذای کمکی درست میکنم دیروز یه سرلاک برنج وشیر هم براشذگرفتم به نظرتون مقويه خوب ازش خورد غذای کمکی که خودم درست میکردم زیاد نمی خورد شما چی به نی نی هاتون ميدين

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا جایی که ممکنه سرلاک نده.سوپ و لعاب برنج و اینجورچیزا بده

دختر من سوپ ماهیچه خیلی دوست داره ولی یکی دوهفته ست از ترس کرونا نداشتم شوهرم برا براش ماهیچه بگیره احساس میکنم لاغر شده بعضی وقتا از غذای خودمون بهش میدم  گفتم تا بعد این اوضاع کرونا بهش سرلاک بدم که ضعیف نشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

آره عزیزم برا تنوع بدی خوبه تپل هم میکنه اما طوری نباشه که بچه رو ببندی به سرلاک.مثلا هرازگاهی دو سه ماه یبار.من کلا دو قوطی دادم تا الان که ۱۸ ماهشه.نون سنگک سبوسدار هم میتونی تو آب جوش حل کنی بعد خنک شدن یه پیمونه شیر خشک بزنی اونم بچه ها دوس دارن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️