2777
2789
رنکینگ دانشگاه کوچ و حاجت تپه ک بیشتر از دانشگاه تهرانه ! ترکیه بخاطر کار نمیرن چون بیشتر از آلمان ...

الان بحث مقایسه دانشگاهای ایران و ترکیه که نیست!

استارتر میخواد مهاجرت کنه بنابراین مقایسه بین ترکیه هست و جاهایی امثال امریکا و کانادا

و نگو ترکیه بهتر از امریکا و کاناداست که....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان بحث مقایسه دانشگاهای ایران و ترکیه که نیست! استارتر میخواد مهاجرت کنه بنابراین مقایسه بین ترکی ...

مستقیم بخای بری کانادا ماهی 30 میلیون هزینه میخاد برا یه زندگی دانشجویی من سه سال بعد اقدام میدونم کانادا

ولی اگ بیاد از ترکیع بره راحت تره چون مدرکش بین المللیه مال ایران نیست جز دو سه تا دانشگاش

حالا چرا شماها دارین باهم بحث میکنین؟!!!!

شاید چون من تحمل حرف متعصبانه و غیر منطقی رو ندارم

گویا این خانوم خودش ترکیه درس میخونه و تا ثابت نکنه دانشگاهای ترکیه تو دنیا بهترینن کوتاه نمیاد

شاید چون من تحمل حرف متعصبانه و غیر منطقی رو ندارم گویا این خانوم خودش ترکیه درس میخونه و تا ثابت ن ...

شاید واسه این خانوم بهترین گزینه که تونسته انتخاب کنه ترکیه بوده...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
مستقیم بخای بری کانادا ماهی 30 میلیون هزینه میخاد برا یه زندگی دانشجویی من سه سال بعد اقدام میدونم ک ...

این خانوم گفت واسه ارشد

کانادا واسه ارشد میشه فاند گرفت 

فاند نه فقط هزینه های دانشگاه رو پوشش میده هزینه های زندگی رو هم تا حد زیادی تامین میکنه

این خانوم گفت واسه ارشد کانادا واسه ارشد میشه فاند گرفت  فاند نه فقط هزینه های دانشگاه رو پوش ...

بله متوجهم فاند میده ولی بازم کافی نیست هزینه اجاره خونه افتضاحه ببیند من حساب کردم با هزینه فاند شما 12 میلیون از 30 میلیون رو میدین بقیش به حمایت خونواده ربط داره ! 

باید بری کار کنی 

کانادا هم اون دانشجوهایی ک واقعا به پول احتیاج دارن میرن کار ماساژ😂 60 دلار میگیرن هر ماساژو 

متاسفانه حقیقته  

بیشتر بچه ها هم زیرزمین اجاره میکنن مالیات و اجاره خونه خیلی افتضاحه تو کانادا 

بله متوجهم فاند میده ولی بازم کافی نیست هزینه اجاره خونه افتضاحه ببیند من حساب کردم با هزینه فاند شم ...

من حداقل چهار تا از دوستام کانادا دارن ارشد و دکتری میخونن

به علاوه برادر خودم

همه با خرج خودشون، بدون حمایت خانواده

من خودم ارشد رو ترکیه گرفتم البته بخاطر تحصیل ترکیه نرفته بودم چون به دلایلی چند سال اونجا زندگی میکردم ارشد هم خوندم .در مقایسه با ایران سطح دانشگاه ها بهتره ضمن اینکه استارتر میخواد هزینه هاش پایین باشه و تو این مورد هم ترکیه گزینه مناسبی هست .

البته من الان ترکیه زندگی نمیکنم و تونستم بعد از اتمام تحصیل به جای بهتری مهاجرت کنم

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

اینم اضافه کنم با اینکه سطح زندگی تو ترکیه هیچ وقت مثل کانادا و استرالیا و آمریکا نیست اما کشور بدی هم نیست و به تحصیل کرده ها خیلی بیشتر از ایران بها میده و اگر کسی بتونه اونجا ارشد یا دکتری بگیره حتی اگر به کشور بهتری مهاجرت نکنه و ترکیه هم بمونه و اونجا مشغول به کار بشه از نظر سطح درآمد و رفاه اجتماعی خیلی خیلی اوضاعش از ایران بهتر هست

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
من خودم ارشد رو ترکیه گرفتم البته بخاطر تحصیل ترکیه نرفته بودم چون به دلایلی چند سال اونجا زندگی میک ...

میشه بگی الان کجایی عزیزم 

من تا 5000 یورو برام منطقیه شهریه اش