2777
2789

الان همه کشور ها مرز هاشون رو بستن 

فعلا کاری نکن

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست تحصیل کنم. رنکینگ دانشگاها خودش گویا هست

رنکینگ ها بستگی به مقاله بچه ها داره 😂 دوما ترکیه اولین کشوریه ک آمریکا توش دانشگاه زده 

و مدرک کانادا و فرانسه و آمریکا میدن 

لطفا اطلاعاتتو اپدیت کن 

مهاجرت پروسه ی سختیه و پر هزینه حداقل کشور خوبی انتخاب کن ترکیه شاید در حال پیشرفت باشه ولی ارزش نداره به آلمان یا بقیه کشورای اروپایی فکر کن

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
رنکینگ ها بستگی به مقاله بچه ها داره 😂 دوما ترکیه اولین کشوریه ک آمریکا توش دانشگاه زده  و مد ...

آره واسه همینه همشون جون میکنن بیان اروپا مخصوصا آلمان😂

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
رنکینگ ها بستگی به مقاله بچه ها داره 😂 دوما ترکیه اولین کشوریه ک آمریکا توش دانشگاه زده  و مد ...

رنکینگ دانشگاها خیلی فاکتور ها داره.

کسی که گزینه بهتری داشته باشه هیچ وقت ترکیه رو انتخاب نمیکنه. ترکیه نه اقتصاد قوی داره، نه کشور باثباتی به لحاظ امنیت هست. 

منم پدر کشتگی با ترکیه ندارم. فقط میدونم فارغ التحصیل های دانشگاهای خوب ایران هیچ وقت هدفشون برای ادامه تو مقطع ارشد و دکترا ترکیه نیست. مگر اینکه یه نفر شرایطش خاص باشه و به دلیل خاصی بخواد بره 

رنکینگ دانشگاها خیلی فاکتور ها داره. کسی که گزینه بهتری داشته باشه هیچ وقت ترکیه رو انتخاب نمیکنه. ...

رنکینگ دانشگاه کوچ و حاجت تپه ک بیشتر از دانشگاه تهرانه !

ترکیه بخاطر کار نمیرن چون بیشتر از آلمان استرالیا کانادا پول نمیدن و زبان ترکی سخته برا خیلیا