2789
عنوان

دقت کردین

249 بازدید | 15 پست

هندی ها کرونا نگرفتند؟! تازه با اون جمعیتشون و با اون سطح بهداشت پایینشون🤔🤔🤔

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرفتن 

نقشه رو نگاه کن 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
گرفتن اونقدر نیست

اگه موردی داشته باشند باید سریع پخش بشه با اون جمعیت زیاد و بهداشت پایینشون

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خب خیلی کمه نسبت به جمعیت خیلی زیادشون

اونا راه نمیوفتن تو این شرایط برن مسافرت 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
اونا راه نمیوفتن تو این شرایط برن مسافرت 

بابا اونا اگه مسافرتم هم نرند اینقدر زیادند که بهم میخورند

بابا اونا اگه مسافرتم هم نرند اینقدر زیادند که بهم میخورند

نه جزو کشور های بزرگ دنیاس 

اگه موردی داشته باشند باید سریع پخش بشه با اون جمعیت زیاد و بهداشت پایینشون

گرفتن، اونجا اصلا آمار بهداشتی درست و حسابی ندارند که! 

اونجا هنوز خیلی جاها توالت ندارند؛ به آمار مرگ و میر کرونا اهمیت میدن! اونجا سالانه هزاران نفر به خاطر نداشتن آب شرب بهداشتی و توالت از بیماری های عفونی می میرند!